Norra Tennisgränd 1

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: HSB
Adress: Norra Tennisgränd 1, Malmö

Hyra:

8787 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

64 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Enligt planritning är detta lägenhet 2104.

Äntligen finns HSB i Hyllie!

Alla är välkomna att söka HSB Malmös hyreslägenheter, med de tilldelas i första hand dem som är medlemmar och bosparar hos HSB. Är man bosparare anges detta i rutan Övriga uppgifter där det är viktigt att man också anger vilka önskemål och krav man har på sitt framtida boende. Detta är mycket viktigt eftersom det ibland inte finns bosparare som tackar ja, och då matchas kundernas önskemål och krav mot lägenhetens utseende.
I norra änden av Hyllie Boulevard bygger HSB Malmö 128 yteffektiva hyreslägenheter. Boendet kännetecknas av moderna lösningar och rimliga hyror. Med kontinenten några minuter bort och med mängder av aktiviteter runt knuten ligger HSB Sportsbyn strategiskt placerat i södra Sveriges nya centrum för upplevelser och kommunikation.
Boendet
Alla lägenheter är genomgående och har en öppen planlösning. Väggarna är vitmålade och vi har valt ekparkett i alla rum förutom badrummet, där det ligger ett grått klinkergolv. Badrummen är helkaklade. Samtliga lägenheter är utrustade med spishäll, ugn i bänkskåp samt kombinerad kyl och frys.
I de större lägenheterna har vi även diskmaskin. Samtliga lägenheter har en uteplats i söder- eller västerläge med mycket grönska. Det finns en gemensam tvättstuga, men lägenheter från två rum och uppåt är utrustade med egen tvättpelare. På den gröna innergården hittar man en lekplats, grillplatser samt ett pingisbord.
Området
I Hyllie upplever du en annorlunda närhet till allt; stad och land, gammalt och nytt, gröna områden och kommunikationer. Stadsdelen har höga ambitioner för social och ekologisk hållbarhet. Det förbereds ytor för stadsodling och det finns mängder med aktiviteter och upplevelser alldeles intill – en aktivitetspark med stans första parkourbana, Malmö Arena, det nya badhuset, ett ridhus, MalmöMässan, en tennisstadion, en engelsk park och Emporias köpcentrum.

Kommunikationerna
Hyllie har oöverträffade kommunikationer. Med tåg når du Köpenhamn på 27 min, Kastrup på 12 minuter och Triangeln på 3 minuter. Flertalet busslinjer passerar Hyllie och för den som är bilburen ligger både inre och yttre ringvägen nära. Väljer du någon av alla cykelvägar tar det 15 minuter till Möllan eller 20 minuter till centrala Malmö.


Fakta HSB Sportsbyn
Antal lägenheter: 128
Antal våningar: Fyra till fem.
Lägenheter: 1-4 rum, från 40 kvm till 85 kvm.
Planerad inflyttning: 1/3 2016
Parkeringar/bilplatser: underjordiskt garage med 53 platser och 18 p-platser.
Balkong/terrass/uteplats: Finns till alla lägenheter, i söder- eller västerläge.
Antal lokaler: 2
Internet/TV/telefoni: Triple Play.
I fastigheten tillämpas fördelningsmätare så kall- och varmvatten debiteras separat och läggs som ett tillägg till hyran.

Arkitekter: Danska arkitektbyrån Juul/Frost

För mer information: www.hsbsportsbyn.se

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö