Norrbäcksgatan 11

Malmö
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Norrbäcksgatan 11, Malmö


Hyra:

9500 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

86 m2


Beskrivning

Fullt Möblerad 4a 86kvm I Malmö
Varmt välkommen till denna fina lägenhet som är totalt renoverad 2010.
Lägenheten är en 4:a med en boyta på 86 kvm och fullt möblerad med bekvämligheter så som tv, kabel-TV,soffor, hyllor, dubbelsäng, kyl/frys, mikrovågsugn, köksredskapetc. Köket är nyrenoverat med köksluckor i furu och rostfri inredning. Ett stor vardagsrum ligger i anslutning till köket och den inglasade balkongen. Det finns tre sovrum; två större och ett mindre. Lägenheten har två badrum, båda helkaklade och ljusa. Tvättstuga finns i föreningen. Var så god se bilderna för mer detaljer.

Området erbjuder stor lekplats för barn, grillning och andra utomhus aktiviteter.
Fördelarna med att bo här är många. Sveriges nya shoppingcentra Emporia, Nordens största badarena och MFFs fotbolls arena, samt Malmö Bellevue Stadion är nära.
Hyllie station ligger på ca 15 minuters gångavstånd med kommunikationer till Köpenhamn samt flertalet täta bussförbindelser till Malmö city. Ska ni till Malmös flyggplats så går flygbussen från centrum och till Köpenhamns flygplats går tåget från Hyllie (varje 20 minut). För den bilbundne kommer man snabbt och smidigt ut på E6 mot Göteborg/Köpenhamn.
För Er som gillar grönområden och natur så ligger Pildammsparken på behagligt gångavstånd och Krocksbäckspark precis över gatan.
Hyra: 8000dkr/Månad  (danska kunder)
Inflyttning sker: 01.07.2016
Uthyrning: 6 månader med möjlig förlängning
Deposition: 10.000 kr 

Inga husdjur
Inga rökare
Inga betalningsanmärkningar 

Max: 4 Vuxna

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö