Ormvråksgatan 21

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ormvråksgatan 21, Malmö


Hyra:

9500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

70 m2


Beskrivning

Fin lägenhet uthyres
HSB Lägenhet i Söderkulla (2,5a) hyrs ut omgående. 69,5kvm, sjätte våningen med inglasad balkong ink utemöbler. Ny målat & finputsat kök samt badrum med badkar. Lägenheten hyrs ut möblerad med skinnsoffor, konst, skrivbord, soffbord, två stora garderober, matbord samt en kungssäng.

I hyran inkluderas fibernät med bra hastighet. Väldigt lugnt och fint område med nybyggda lekplatser, skolor, dagis, netto, busstationer till stan. Fem minuter till Emporia och Hylliebadet via motorvägen som ligger lite längre ner på gatan. Finns parkeringsplats i ett nybyggt uppvärmt garage om det så önskas. samt en vårdcentral med en minuts gångavstånd. Uthyrning sker i minst 1års tid och det finns goda möjligheter till förlängning. Skriv ett mail till mig för mer info. Samt bifoga gärna bilder på er själva i mailet.

Ett par viktiga punkter

Letar helst efter ett par som har en stabil inkomst med fast anställning. (Alla nödvändiga papper vill jag att ni tar med vid första mötet)

Djur i lägenheten är absolut förbjudet pågrund av astma och allergi skäl.

Rökning är absolut förbjudet i lägenheten så som i balkongen.

Området är välskött och så vill vi bevara det. Grannarna ska respekteras för dem är äldre och det är dem som sköter gården och håller rent vid grillplatsen.

inflyttning planeras till 2016-04-02 dvs 2.a April iår

OBS hyran är ej förhandlingsbar. Det som står på beskrivningen är det som gäller.

Kommer att ta ut en depostion i förväg samt en hyra för April för det är i början av månaden.

Allt det jag skrivit här är viktigt eftersom det är otroligt många människor som inte är seriösa. Hittar jag bra hyresgäster som jag trivs med så kommer allting att rulla på fint. Kan även lämna mina nuvarande hyresgäster som referens om ni vill veta hur jag är som hyresvärd.

Mvh Daniel :)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö