Östra Fäladsgatan 36

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Östra Fäladsgatan 36, Malmö
Hyrdes ut: 2016-02-16


Hyra:

3912 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

30 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning


Nu har vi en fin möblerad studentlägenhet i glashuset på Sege Park ledig! Lägenheten är endast till för dig som är student.

Huset är från början ett vackert sjukhus ombyggt 2008 till studentlägenheter. I lägenheten finns ett badrummet med dusch som är helkaklat i ljusa toner. Du kommer att dela ett gemensamt fullt utrustat kök med tre andra studenter. Hyran är baserad på 10 månaders debitering, då juli och augusti är hyresfria, även el, värme och vatten ingår i hyran.

Sege Park ligger 10-15 minuter med cykel och 30-40 minuters gångväg till centrala Malmö. Vill du ta bussen så stannar den precis utanför huset. Området har stora grönytor och ett stenkast från huset ligger vackra Beijers park. Se även planritningen för att kunna bedöma om planlösningen motsvarar dina önskemål.

På MKB:s hemsida finns mer information om kabel- TV, bredband mm. Om du är med i första urvalet kommer du att bli inbjuden till visning. Tyvärr kan inte lägenheten visas och du måste tacka ja eller nej till lägenheten inom två dagar utan att ha sett den. Tackar du ja förväntas du tacka ja om lägenheten erbjuds dig.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö