Östra Fäladsgatan 36

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Östra Fäladsgatan 36, Malmö
Hyrdes ut: 2016-09-01


Hyra:

3618 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

24 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Nu har vi en fin möblerad studentlägenhet i glashuset på Sege Park ledig! Lägenheten är endast till för dig som är nyantagen på ett program till HT16.
Huset är från början ett vackert sjukhus ombyggt 2008 till studentlägenheter. I lägenheten finns ett badrummet med dusch som är helkaklat i ljusa toner. Du kommer att dela ett gemensamt fullt utrustat kök med tre andra studenter. Hyran är baserad på 10 månaders debitering, då juli och augusti är hyresfria, även el, värme och vatten ingår i hyran. Sege Park ligger 10-15 minuter med cykel och 30-40 minuters gångväg till centrala Malmö. Vill du ta bussen så stannar den precis utanför huset. Området har stora grönytor och ett stenkast från huset ligger vackra Beijers park. Se även planritningen för att kunna bedöma om planlösningen motsvarar dina önskemål. På MKB:s hemsida finns mer information om kabel- TV, bredband mm.

Om du är med i första urvalet kommer du att bli inbjuden till visning av lägenheten. Du tar själv kontakt med boende kund för att titta på lägenheten, men det kan vara svårt för boende kund att visa lägenheten då det är mitt i sommaren och semestertider.
Det är viktigt att du tackar ja eller nej till lägenheten inom 2 dagar oavsett om du sett den eller ej. Tackar du ja förväntas du även att tacka ja till lägenheten om den erbjuds dig. Lägenheten kommer att tilldelas den 18/7, då ber vi dig vara uppmärksam på din telefon! Det är alltså senast den 18/7 klockan 08.00 du måste tackat ja eller nej till lägenheten.

OBS! Endast för dig som är nyantagen till ett program HT16!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö