Östra Fäladsgatan 38A

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Östra Fäladsgatan 38A, Malmö
Hyrdes ut: 2016-10-01


Hyra:

3837 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

22 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Fin studentlägenhet på Sege Park ledig! Med kaklat badrum och välplanerat kök och en öppenplanlösning. Sege park består av 87 lägenheter med hög standard och moderna tvättstugor. 10 månaders hyresdebitering, då juli och augusti är hyresfria. El, värme och vatten ingår i hyran. Sege Park är omgivet med stora grönytor och på andra sidan vägen ligger vackra Beijers park. Vill du ta bussen så stannar den precis utanför husen. Se även planritningen för att kunna bedöma om planlösningen motsvarar dina önskemål. På MKB:s hemsida finns mer information om kabel- TV, bredband med mera och du kan även se bilder på exempellägenheter från våra olika hus www.mkbfastighet.se/student

Faciliteter:
Odlingsmöjligheter

Om du är med i första urvalet kommer du att bli inbjuden till visning av lägenheten. Du tar själv kontakt med boende kund för att titta på lägenheten, men det kan vara svårt för boende kund att visa lägenheten då det är mitt i sommaren och semestertider.
Det är viktigt att du tackar ja eller nej till lägenheten inom 2 dagar oavsett om du sett den eller ej. Tackar du ja förväntas du även att tacka ja till lägenheten om den erbjuds dig. Lägenheten kommer att tilldelas den 10/10, då ber vi dig vara uppmärksam på din telefon! Det är alltså senast den 10/10 klockan 08.00 du måste tackat ja eller nej till lägenheten.


OBS! För dig som redan är studerande!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö