Östra Fäladsgatan 38B

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Östra Fäladsgatan 38B, Malmö
Hyrdes ut: 2016-01-01


Hyra:

6067 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

39 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning


Fin studentlägenhet på Sege Park ledig! Med kaklat badrum och välplanerat kök med kyl/frys, spis och diskbänk och en öppenplanlösning. Sege park består av 83 lägenheter med hög standard och moderna tvättstugor. 10 månaders hyresdebitering, då juli och augusti är hyresfria. El, värme och vatten ingår i hyran. Sege Park är omgivet med stora grönytor och på andra sidan vägen ligger vackra Beijers park. Vill du ta bussen så stannar den precis utanför husen. Se även planritningen för att kunna bedöma om planlösningen motsvarar dina önskemål. På MKB:s hemsida finns mer information om kabel- TV, bredband mm.

Om du är med i första urvalet kommer du att bli inbjuden till visning. Du kontaktar själv boende för visning och du har endast 2 dagar på dig att gå och titta på lägenheten.
Viktigt är också att du tackar ja eller nej till lägenheten inom 2 dagar från det att du blev inbjuden till visning. Tackar du ja förväntas du även att tacka ja till lägenheten om den erbjuds dig.


OBS! För dig som har antagningsbesked eller redan är studerande. Har du sökt lägenheten men inte kommit blivit antagen måste du ta bort din ansökan. Lägenheten kommer att tilldelas 16/12 och då är det viktigt att du är tillgänglig på telefonen.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö