Östra Förstadsgatan 31

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Östra Förstadsgatan 31, Malmö


Hyra:

4298 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

80 m2


Beskrivning

Inneboende till central trea sökes
Jag har en jättefin trea på Slussen i Malmö som jag och en kompis skaffade tillsammans. Då kompisen nu ska flytta ihop med sin pojkvän behöver jag någon att hyra ut hennes rum till. Rummet är normalstort och har en balkong i anslutning. Hyran ligger på 4298kr/person, sen tillkommer internet på 154kr/person samt el som oftast hamnar på ca 200kr/person.

Rummet hyrs ut omöblerat, men lägenheten i övrigt är möblerad. På bilderna är det möbler både i rummet och på den anslutna balkongen, men dessa möbler tar tjejen som flyttar med sig, så den som flyttar in möblerar naturligtvis efter eget behag. Det är en jättefin lägenhet med helt nya parkettgolv, rymligt kök, halvkaklat badrum med badkar, klädkammare som vi tar hälften var av etc. Jag kommer först att hyra ut i sex månader till att börja med, och om allt fungerar bra kan du bo kvar här hur länge du vill i princip :-) Jag kommer att kräva en månadshyra i deposition.

Jag är en 26 år gammal tjej som pluggar och jobbar. Jag har råttor (som jag naturligtvis själv tar hand om, men som du såklart får kela med hur mycket du vill), vilket innebär att du inte kan ha några egna djur, och inte heller något problem med djur i ditt hem. Jag är också vegetarian; det måste inte du vara, men jag vill helst hålla det vegetariskt i köket här hemma. Jag kan acceptera fisk och skaldjur, men inget annat kött. I övrigt vill jag att du ska vara en trevlig och ansvarfull person som är lätt att ha att göra med (det är jag själv) och såklart att du har en stabil ekonomi (jag kommer inte att ta in någon som inte har någon slags ordnad inkomst; CSN, fast tjänst, långtidsvikariat etc.)

Det hade varit toppen med någon som kan flytta in redan första mars, men första april går också bra.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö