Östra Förstadsgatan A

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Östra Förstadsgatan A, Malmö
Hyrdes ut: 2019-02-01


Hyra:

10459 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

91 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Mycket trevlig trerumslägenhet på våningsplan 3 av 7 med balkong i västerläge och med utsikt över Malmö kanal. Lägenheten skall genomgå renovering och uthyres i befintligt skick förutom nedan åtgärder. Väggar och tak kommer att målas i samtliga rum. Nytt parkettgolv kommer att läggas i ett sovrum, i det andra sovrummet samt vardagsrummet finns befintliga parkettgolv. I köket är ny spis beställd med keramikhäll och varmluftsugn samt nya vita köksluckor, leverans strax efter inflyttning. Klinker kommer att läggas i köket, utföres före inflyttning.

Total badrumsombyggnad med kakel på samtliga väggar, klinker på golv, duschväggar samt ny wc-stol, handfat och badrumsskåp med belysning, utföres före inflyttning. Säkerhetsdörr är beställd, leverans och installation strax efter inflyttning. Jordfelsbrytare kommer att installeras.

Samtliga åtgärder ingår i ovan angiven hyra.
I hyran ingår värme, vatten och kabel-TV. Angiven hyra avser 2018 års nivå.

Beskrivning
Fastigheten är belägen vid Schougens bro och Slussplan. Gång- eller cykelavstånd till centrum, Caroli City och centralstation. Närhet till hamn, Gustav Adolfs Torg, nöjes- och kulturliv samt affärs och restaurangstråk. Nära till allmänna kommunikationer. Inbyggd barnvänlig gård som är låst. Dagis och förskola finns i fastigheten och närhet till skola inom området. Com-Hems grundutbud av kabel-tv finns samt förberedning för bredband, eget abonnemang krävs. Hiss finns. Garage under fastigheten, i källaren.

Omgivning
Stadsdelen Centrum i Malmö består av många kända delområden som Gamla Staden med Gamla Väster, Slussen, Värnhem, Triangeln, Rörsjöstaden, Sorgenfri, Lugnet och Rådmansvången. Områdena har det gemensamt att de helt enkelt ligger kring centrum med närheten till stadens puls.
Västra hamnen ingår också i stadsdelen även om detta nybyggda område med Öresundskontakt skiljer sig i sin karaktär.
Stena Fastigheter har bostäder att erbjuda i så gott som alla områden i Stadsdel Centrum.

Kommunikation
Från fastigheten är det gångavstånd både till Malmö Centralstation och Värnhemstorget.

Service
Gångavstånd till ett stort utbud av restauranger och butiker, bland annat genom Entré och Caroli City.

Byggår
1988

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Malmö

Rapportera fel