Östra Förstadsgatan 9B

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Östra Förstadsgatan 9B, Malmö


Hyra:

4943 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

80 m2


Beskrivning

Söker inneboende till trea på slussen
Jag har en jättefin trerumslägenhet på Slussen i Malmö som jag och en kompis skaffade tillsammans. Då kompisen nu ska prova att flytta ihop med sin pojkvän finns det ett rum ledigt för uthyrning. Kompisen kommer först att prova på i sex månader, vilket innebär att rummet hyrs ut möblerat de första sex månaderna (då också med ett påslag på 15% på hyran för möblerna, vilket är inräknat i hyran på 4943kr). Till hyran tillkommer också el och internet (elen brukar ligga runt 200kr per person, och internet ligger på 154kr per person). Efter att de första sex månderna gått får du mer än gärna bo kvar på obestämd tid förutsatt att det fungerar bra. Kompisen som flyttar kommer då att hämta sina saker, vilket innebär att påslaget för möblerna på 15% försvinner, och det innebär också att du får ordna nya sovrumsmöbler. Lägenheten i övrigt är möblerad. Vi kommer att kräva en månadshyra i deposition.

Rummet är normalstort (just nu är där en dubbelsäng på 160cm bredd, ett litet skrivbord, en byrå, och lite annat smått), och det finns en balkong i anslutning till rummet. Lägenheten i övrigt är fin; vi har nya parkettgolv, stort vardagsrum, normalstort kök, stor hall, ordentlig klädkammare som vi har hälften var av, halvkaklat badrum med badkar osv. F.n finns inga husdjur, men jag kommer inom en ganska snar framtid att skaffa råttor (planerat sedan länge och inte förhandlingsbart), vilket innebär att du inte själv kan ha några andra djur och inte heller något problem med att ha djur i ditt hem. Råttorna tar jag naturligtvis själv hand om, men du får kela med dem hur mycket du vill :-)

Som person ser jag helst att du:
- Är någonstans mellan 24 - 35 (ungefär; något år hit och dit är inte hela världen).
- Är kvinna. Helst. Men jag skulle kunna tänka mig en man också om allt annat känns rätt.
- Inte kommer direkt hemifrån. Vet du med dig att du är en väldigt ansvarsfull person så för all del, hör av dig. Men min erfarenhet säger mig att personer som bott hemifrån ett tag ofta är lättare att dela bostad med.
- Är vegetarian. Jag är själv vegetarian som går mot veganhållet, och jag vill verkligen inte behöva se kött i mitt hem eller laga mat på samma yta som kött tillagas. Jag kan acceptera fisk och skaldjur ibland, men inget annat kött i hemmet.
- Om du är student vore det väldigt roligt, då jag också är det, men det är absolut inget krav.
- Är ansvarsfull, trevlig, lätt att ha att göra med, hänsynsfull och såklart också att du har en stabil ekonomi. Jag kommer _inte_ att hyra ut till någon som inte har någon slags fast inkomst (CSN, fast tjänst, långtidsvikariat, etc.)

Själv är jag en 26 år gammal kvinna som ursprungligen kommer från Lund, och sedermera har bott i Stockholm, och nu i Malmö. Jag pluggar ekonomi vid Lunds Universitet på heltid, och har också en tjänst på 50% på ett boende för barn med olika funktionsnedsättningar. Utöver det umgås jag väldigt mycket med vänner, tränar, och har en passion för matlagning och bakning.

Hör av er! :-)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö