Östra Kristinelundsvägen 8A

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Östra Kristinelundsvägen 8A, Malmö


Hyra:

11500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

62 m2


Beskrivning

Nyrenoverad 2:a i Slottstaden
I ett av Malmös bästa områden med gångavstånd till centrum, parker och Ribersborgstranden, hittar du denna fina totalrenoverade lägenhet på 62m2. Med nytt kök, badrum och genomgående trägolv kan man inte annat än att trivas här. Lägenheten är på andra våningen och saknar hiss. Det är en hörnlägenhet med stora fönster med mycket ljusinsläpp. Lägenheten har balkong, diskmaskin, walk-in-closet och ytterligare en stor garderob för förvaring i sovrummet.

Lägenheten är nyrenoverad sedan ett år tillbaka och vi är därför väldigt måna om dess skick och förväntar oss att våra hyresgäster kommer vara lika noggranna som vi gällande underhåll och skötsel. Lägenheten har en genomgående hall med walk-in-closet på ena sidan och ändar ut i ett stort vardagsrum med plats för både stor soffgrupp och ett matbord för 6-8 personer. Sovrummet är stort med plats för både en stor säng och arbetsplats. Badrummet är helkaklat och har insatta duschväggar och handdukstork. Köket är nyrenoverat och innehåller alla nödvändiga vitvaror, samt ett matbord för 2 personer.

Lägenheten kommer hyras ut i 6 månader och perioden är mellan 13/8-16 till den 13/2-17. Hyran kommer vara 11500kr och då ingår alla avgifter som bredband, el, vatten och försäkring. Lägenheten kommer hyras ut omöblerad eller delvis möblerad och kan diskuteras vid intresse. Vi kommer kräva en deposition på en månadshyra i samband med första hyran och som fås tillbaka efter besiktning av lägenheten om allt visas sig vara i samma skick som vid uthyrningen. Inga förändringar får inte ske i lägenheten som exempelvis borra upp tavlor och dylikt på väggarna.
I övrigt är det en bra förening och ett lugnt hus med bra grannar. Det finns en uteplats med grill på framsidan, förråd i källaren, samt cykelförvaring inomhus och en fräsch tvättstuga med dubbla tvättmaskiner och ett torkrum.

Hyresgästerna ska vara rökfria, inga husdjur och inte heller några barn. Innan kontrakt skrivs kommer en kreditupplysning på hyresgästerna att göras. Hyresgäster med referenser är en fördel och uppskattas.

Hör gärna av er på mail och berätta lite om er själva, så hör vi av oss så fort vi kan och bokar in en visning, där vi berättar mer om lägenheten.

Med vänliga hälsningar

Julia & Scott

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö