Östra Tullgatan 1

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Östra Tullgatan 1, Malmö


Hyra:

3300 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Rum i litet kollektiv uthyres
Hej!

Ja, som rubriken lyder hyr jag ut ett möblerat rum i ett litet kollektiv (med plats för 3 personer) på Östra Tullgatan 1 i Malmö fr.o.m. 1 mars. Hyran är 3300 kr i månaden och då ingår allt inklusive internet.

Vi två som bor här just nu (och som du även kommer dela bostad med om du flyttar in) håller på med musik respektive konst. Jag skulle nog beskriva mig själv som lite av en 'konstnörd', vilket jag skulle definiera som någon som, förutom att göra konst själv, även gillar att titta på konst, prata om konst, läsa om konst eller bara vara konstig i största allmänhet. Jag har också ett stort musikintresse och gillar att gå på spelningar. Saker som är självklara för mig är feminism, miljömedvetenhet, solidaritet och anarkism. 'S' gillar att spela gitarr och äta potatismos med klumpar i.

Är du intresserad av rummet så skriv några rader om dig själv. T.ex: Vad du har för intressen och värderingar, om du äter kött (vi är veganer båda två så det är ett stort plus om du antingen är vegan eller vegetarian), hur du bor nu och vilka andra boendeformer du har erfarenhet av, när du kan flytta in och allt annat som kan vara av intresse.

Ha det fint!

/Lex

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö