Påskliljegatan 27

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Påskliljegatan 27, Malmö


Hyra:

7133 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

76 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning


På Holma väntar dig en uppsjö av upplevelser. Nu är Hylliebadet och Badhusparken, som erbjuder en mängd aktiviteter samt Hyllierankan odlingslotter färdigställda. Till Hyllie tågstation, Emporia, Malmö Arena och MalmöMässan cyklar du på endast 5-10 minuter eller tar buss nr 6 som stannar längs den särskilda bussgatan i Holma. Holma torg som ligger mitt i Holma är först ut i nya Holmastan, här har MKB byggt 40 hyresrätter som precis blivit färdigställda.

OBS! Stambyte planeras i fastigheten inom en femårsperiod. I samband med detta kommer badrum, kök och el att renoveras. Till följd av att lägenheternas standard höjs i och med detta kommer hyran att öka med mellan ca 800 kr och 1500 kr/mån beroende av lägenhetens storlek.

OBS! Hyran kommer att höjas med 0,9% from 1 Juni.

På andra våningen i ett låghus erbjuder MKB 3 rum och kök som är fördelad på 76 kvadratmeter. Bostaden kommer att renoveras och vara färdigställd till ny hyresgäst 16 Maj. Gården har en gedigen historia där självförvaltning står i fokus. Boendet passar utmärkt till dig som önskar vara delaktig och vill påverka din boendemiljö tillsammans med övriga på gården.

I hela lägenheten kommer det att läggas in nytt parkettgolv och samtliga väggar kommer att målas vita.

Hall: Garderober och säkerhetsdörr.

Kök: Matplats för ca 4 personer. Vita köksluckor med vitt kakel. Kombinerad kyl/frys och fullstor spis med spiskåpa. Samtliga vitvaror kommer att vara nya.

Sovrum 1 och 2: Parkettgolv och vita väggar.

Vardagsrum: Nytt parkettgolv och vita väggar samt balkong.

Badrum: Kommer att totalrenoveras med nytt kakel och klinkers samt porslin och badkar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö