Polis Larssons Väg 40, Klagshamn

Malmö
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Polis Larssons Väg 40, Klagshamn, Malmö


Hyra:

11600 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

101 m2


Beskrivning

Radhus i lugnt och barnvänligt område i Malmö
Radhus uthyres under ett års tid mellan början den 1 juli 2016. Radhuset har 2 plan med 3 sovrum och 2 badrum samt uteplats i söderläge.

Radhuset har genomgående vitmålade väggar, parkettgolv,
helkaklade badrum och klinker i hall. Kök med matplats, vardagsrum med utgång till uteplats samt badrum med tvättpelare på entréplan. Ovanvåningen har tre sovrum och badrum. Biluppställningsplats framför huset.

Bostaden ligger på Polis Larssons väg 40 i Klagshamn. Klagshamn är ett väldigt barnvänligt område i Malmö och ni kan släppa ut barnen på baksidan av radhuset där det finns en stor lekplats. Skolorna och förskolorna i Klagshamn är bland de bästa i Malmö. I närheten finns havet (cykeltur ner till barnvänlig strand) samt naturområde där man kan promenera eller träna. I närheten finns även nybyggd idrottsplats, stall, småbåtshamn och surfing med möjlighet för barnen att vara med i olika aktiviteter.

Bostaden hyrs ut möblerad och det finns diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare i bostaden. Det finns även TV. Värme, fastbredband (fiber) & kabel tv ingår i hyran. Elavgift tillkommer.

Deposition om en månadshyra betalas tillbaka då kontraktet upphör. Uppsägningstiden är 3 månader från båda håll med fastställt slutdatum den 1 juli 2017.

Ni skall vara rök-/djurfri och har inga betalningsanmärkningar. Ni har fast inkomst och klarar av att sköta radhuset. Är ni intresserad, berätta lite om er själv så återkommer vi med fler bilder samt med tid för visning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö