Rabygatan 75A

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rabygatan 75A, Malmö


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Rum i lägenhet på Limhamn
Hej där!
Vi bor i en trerummare på Limhamn men har nu bestämt oss för att hyra ut vårt tredje rum då vi i dagsläget inte har något behov av det. Rummet är på ca 10 kvm och möblerat med både säng, skrivbord, skrivbordsstol, bokhylla, TV och tillhörande inbyggd garderob för förvaring. Det är beläget mot byggnadens framsida med ett fönster ut mot gatan samt har kök och vardagsrum i intilliggande väggar.

Härifrån kan man ta både buss 4 och 34 direkt in till Gustav Adolfs Torg och Södervärn. I närheten går dessutom buss 7 från Ön som tar dig direkt in till Malmö C och Limhamns Centrum ligger bara en 10-minuters promenad härifrån. Det är inte heller långt till Ribergsborgs strand eller Västra hamnen om man är den hurtigare typen som gillar lite längre promenader.

Lägenheten är 71 kvm stor, där finns kök, badrum med badkar, hall, vardagsrum, 2 sovrum och en balkong. De två sovrummen är placerade i varsin ände av lägenheten och därför finner vi det ypperligt att hyra ut det mindre rummet som vi inte använder oss av idag. Vi som bor i lägenheten är ett skötsamt par med två små barn (1 och 3 år gamla) så det är en del aktivitet under dagarna eftersom en av oss i dagsläget är hemma och är föräldraledig men lugnt under kvällarna eftersom de somnar redan vid 19-20-tiden. Det kommer finnas perioder framöver när vi kommer åka bort och vara borta ett tag och därför hade det känts tryggt med en inneboende som fortfarande håller ställningarna hemma och har lite koll.

I hyran på 3500 :- ingår varmvatten, el, samt fri tillgång till trådlöst nätverk. Vi delar utrymmen i kök och badrum enligt överenskommelse. Hyran betalas i början av varje månad, lämpligen via Swish. Vid uppsägning av rummet är det 1 månad som gäller för bägge parter. Låter detta intressant och som något för dig? Mejla oss gärna ett par rader och berätta om dig själv - vem du är, vad du gör till vardags och hur det kommer sig att just du är intresserad av boendet. Vid seriöst visat intresse kan vi också mejla bilder på rummet samt också bestämma tid för träff där du får se hur vi bor och hur rummet ser ut. Vidare sker tillgång till rum efter överenskommelse. Väl mött!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö