Rabygatan 75 A, Limhamn

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rabygatan 75 A, Limhamn, Malmö


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Rum uthyres i trea på Limhamn
Hej!
Jag har ett möblerat rum på ca 10 kvm att hyra ut i min trea tills vidare. Det är en ljus (vitmålade väggar) gavellägenhet som renoverades runt årsskiftet och har det mesta; 2 sovrum, ett vardagsrum, balkong, kök med halv kyl+frys och badrum med badkar till. Tvättmöjligheter finns i källaren , ett par trappuppgångar bort. Lägenheten ligger relativt centralt i Limhamn och närhet finns till både buss 4, 34, 32 och nr 7 som går ofta så beroende på vart man vill ta sig finns bra möjligheter med lokaltrafik. Inte långt härifrån kommer man också ner till Ribersborg och strandpromenaden längs med havet och träningsmöjligheter finns också nere på Ön.

Rummet är möblerat med säng, bokhylla, garderob, skrivbord och skrivbordsstol till. Vi delar utrymme så som kök och badrum och du förväntas städa kök, hall och toalett varannan vecka eftersom vi delar på dessa utrymmen. Jag har tyvärr dåliga erfarenheter sedan tidigare och anser att delade utrymmen är delat ansvar (jag står för material och medel så klart) även om du själv så klart väljer när du känner för att städa ditt eget rum. I övrigt ligger månadshyran på 3500:- och i det ingår rummet, el, vatten och trådlöst nätverk. Inflyttning är möjlig fr om nu, förslagsvis månadsskiftet augusti/september om inte annat behov finns. Efter visning och ev överenskommelse skriver vi kontrakt tills vidare där du lämnar en månads deposition (= garanti för skötsel i lgh och som du återbetalas vid utflytt) och där uppsägningstiden blir 1 månad. Förskottsbetalning för nästkommande månad sker helst via swish.

Låter detta som något som passar dig så mejla mig gärna ett par rader om vem du är, vad du gör till vardags samt hur du är som person och varför du söker detta boendet! Vid seriöst visat intresse kan jag skicka bilder på rummet och ev boka in tid för visning bara för att stämma av och kolla att personkemin + rummet stämmer överens med dina förväntningar.
Allt gott! /Josefine

Obs!! Jag avtackar mig manliga intressenter då det inte är aktuellt!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö