Rådmansgatan 11B

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rådmansgatan 11B, Malmö


Hyra:

4200 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Del i central lägenhet, korttidskontrakt
Hej,

Vi har en fin central lägenhet vid triangeln i Malmö. Då jag kommer att åka utomlands i tre månader tänkte vi hyra ut vårt mysiga loft. Det vill säga, du kommer att dela lägenhet med min sambo, Andreas. Loftet kommer att vara tillgängligt från 2016-01-28 - 2016-03-21.

OBS! Inga pälsallergier eller ikke-djurvänner då vi har två katter och en hund som gillar uppmärksamhet och kel :-)

Lägenheten ligger på våning fyra, utan hiss. Ytan är 56kvm och har 2,5 rum.
Vi har både tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin i lägenheten.
Loftet som vi hyr ut ligger en trappa upp från vardagsrummet. Det är inte speciellt stort men har en hög mysfaktor. Självklart har du också obegränsad tillgång till vardagsrum, kök och badrum som ligger precis under loftet. Då det inte är speciellt stort lämpar det sig bara för en person.
Loftet är lite speciellt då det inte är några väggar runt det, utan är öppet ner till kök och vardagsrum (där finns ett högt räcke) detta har vi istället löst med att hänga upp gardiner så man har lite "privacy" där uppe :) Lite svårt att beskriva, bäst om du kommer och kollar istället!

I nuläget använder vi loftet som ett kontor men kommer flytta ner dessa saker vid inflytt. Vi har dessvärre ingen säng på plats men vi har en tältsäng som går att låna om behovet finns. Om du har en egen säng så kan denna max vara 160 cm bred för att få plats.
I hyran ingår, el, bredband och kabel-tv. Var vänlig att observera att min sambo kommer också bo i lägenheten under dessa tre månader.

Vi hörs!
Med vänlig hälsning,
Sara

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö