Ramels Väg 115

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Victoria Park
Adress: Ramels Väg 115, Malmö
Hyrdes ut: 2016-04-01


Hyra:

9200 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

90 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning


Vi presenterar nu stolt vårt ombyggnadsprojekt på Ramels väg 7, 115, 117, 121, 137 och 139.

6 st toppmoderna, helt nya treor som preliminärt blir inflyttningsklara 2016-04-01. Lägenheterna är på ca 90 kvm, välplanerade och har stora öppna ytor. Lägenheterna befinner sig på bottenplan med tillgång till en rymlig balkong.

Vi bygger om helt nytt kök med helt ny inredning. Köket målas i ljusa färger och tillsätts med stilrent kakel och fina bänkskivor. Nya vitvaror installeras såsom glaskeramikhäll med varmluftsugn, fläkt, kylskåp, frys och diskmaskin.

Det stora badrummet blir helkaklat med grått klinkers på golv och vitt kakel på väggarna. Allt sanitetsporslin blir nytt och badrummet utrustas även med tvättmaskin, torktumlare, duschväggar i glas, elektrisk handdukstork samt elektrisk komfortvärme. WC:n kommer att renoveras i samma stil som badrummet.

Lägenheten ska förses med en säkerhetsdörr, som är brand- och ljudklassad, brandgastätad och inbrottskyddad.

Hela lägenheten kommer att få ny strukturtapet och målas i ljusa färger. Dessutom kommer vardagsrummet, hallen och sovrummen få helt nya ekparkettgolv.

Källarförråd och p- eller garageplats ingår i hyran. Gemensam tvättstuga finns i källaren. Dessutom har du nära till en extra tvättstuga som är placerad på markplan.

Avgift för Kabel-tv tillkommer på 85kr/mån.

Lägenheterna finns i ljusgula tegelhus i låga trevåningshus och höga hus på sex eller nio våningar. Bostadshusen är byggda kring gröna och bilfria innergårdar, vilket gör dem barnvänliga och trygga att leka på. Området har bra läge med närhet till fina grönområden, Rosengårds centrum med bl a dagligvaruaffärer, butiker, vårdcentral, bibliotek, Rosengårdsbad, aktivitetsytor samt bussförbindelser till Malmö city.

OBS: Avvikelser på bilderna kan förekomma. Vi förhåller oss rätten till ändringar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö