Ramels Väg 31

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Contentus
Adress: Ramels Väg 31, Malmö
Hyrdes ut: 2016-02-01


Hyra:

6198 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

51 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning


Lägenheten är belägen i fastigheten Kronodirektören 3, som genomgått en omfattande renovering under de senaste åren innefattande stambyte med ombyggnad av badrum, kök och hall i samtliga lägenheter samt ombyggnad av allmänna utrymmen såsom innergård, tvättstugor, trapphus m.m.

Kök: Ny köksinredning i björk laminat. Kullagrade lådor och dämpning på luckor/lådor. Ny matta på golv. Väggarna är målade i en bruten vit ton.

Badrum: helkaklat, med mörkgrå klinker på golv och ljusgrå kakel på vägg med en bård av mörkgrå plattor. Rundade duschdörrar i glas. Handdukstork. Vitt spegelöverskåp med belysning och eluttag. Handdukskrokar och toalettpappershållare i rostfritt.

Hall: Matta på golv. Väggar målade i bruten vit ton. Hatthylla i björk / aluminium. Elcentral med automatsäkringar.

Rum: Ekparkett på golv och väggarna är målade eller tapetserade.

Till lägenheten hör ett källarförråd. Hiss finns. Nyrenoverad gemensam tvättstuga finns i källaren. Välplanerad nybyggd innergård med bänkar, grillplatser, lekplatser, bollplan, gräsytor, plantering m.m. Det finns möjlighet att hyra parkeringsplats i närheten av fastigheten.Det finns möjlighet att hyra garageplats med egen bur i fastigheten.

Titta gärna på planritningen för att se om planlösningen motsvarar Era önskemål innan Ni söker lägenheten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö