Ramels Väg 23

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Contentus
Adress: Ramels Väg 23, Malmö
Hyrdes ut: 2016-04-01


Hyra:

9070 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

86 m2

Våningsplan:

5


Hyresvärdens beskrivning


Lägenheten är belägen i fastigheten Kronodirektören 3, som genomgått en omfattande renovering under de senaste åren innefattande stambyte med ombyggnad av badrum, kök och hall i samtliga lägenheter samt ombyggnad av allmänna utrymmen såsom innergård, tvättstugor, trapphus m.m.

Kök: Ny köksinredning i björk laminat. Kullagrade lådor och dämpning på luckor/lådor. Ny matta på golv. Väggarna är målade i en bruten vit ton. Matplats finns i köket.

Badrum: helkaklat, med mörkgrå klinker på golv och ljusgrå kakel på vägg med en bård av mörkgrå plattor. Rundade duschdörrar i glas. Handdukstork. Vitt spegelöverskåp med belysning och eluttag. Handdukskrokar och toalettpappershållare i rostfritt. Förberett för tvättpelare.

Gästtoalett: Helkaklad, med terracotta klinker på golv och beige kakel på vägg med bård av terracotta-plattor. Vitt spegelöverskåp med belysning och uttag. Handdukskrokar och toalettpappershållare i rostfritt.

Hall: Matta på golv. Väggar målade i bruten vit ton. Hatthylla i björk /aluminium.
Elcentral med automatsäkringar.

Vardagsrum: Ekparkett på golv och väggarna är målade eller tapetserade.

Sovrum: Matta på golv. Väggar är målade eller tapetserade.

Balkong.

Till lägenheten hör ett källarförråd. Hiss finns. Nyrenoverad gemensam tvättstuga finns i källaren. Välplanerad nybyggd innergård med bänkar, grillplatser, lekplatser, bollplan, gräsytor, plantering m.m. Det finns möjlighet att hyra parkeringsplats i närheten av fastigheten. Från sommaren 2013 finns möjlighet att hyra garageplats i fastigheten.

Titta gärna på planritningen för att se om planlösningen motsvarar Era önskemål innan Ni söker lägenheten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö