Ramels Väg 117, Malmö

Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Victoria Park
Adress: Ramels Väg 117, Malmö
Hyrdes ut: 2015-11-01

Hyra:

8950 kr

Antal rum:

4 RoK


Boyta:

113 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning


Victoria Park äger och förvaltar Kv. Kronodirektören 2, 4-10 på Herrgården, Ramels väg 1-21 och 45-147 i Malmö. Här erbjuder vi 867 hyreslägenheter från 1 rum och kokvrå på 34,7 kvm upp till 4 rum och kök på 99,9 kvm.
Lägenheterna finns i ljusgula tegelhus i låga trevåningshus och höga hus på sex eller nio våningar. Bostadshusen är byggda kring gröna och bilfria innergårdar, vilket gör dem barnvänliga och trygga att leka på. Området har bra läge med närhet till fina grönområde, Rosengårds centrum med bl a dagligvaruaffärer, butiker, vårdcentral, bibliotek, Rosengårdsbad, aktivitetsytor samt bussförbindelser till city.
Lägenheterna är välplanerade och har öppna ytor. Klädkammare och balkong finns i lägenheten. Vi renoverar alla lägenheter till en högre standard så fort någon lägenhet blir ledig. Det innebär bland annat att hallen och sovrummen har fått nya parkettgolv.
Lägenheten är försedd med en säkerhetsdörr, som är brand- och ljudklassad, brandgastätad och inbrottskyddad.
Dessutom är lägenheten nyligen målad i ljusa färger.
Badrummet som renoverades under 2010-2012 har fått helkaklade väggar, ny plastmatta, nytt handfat, nya armaturer & blandare och toalett.
I samma veva renoverades även köket. Fina vita luckor och en ny hällspis kommer att installeras.
Hiss finns i de höga husen. Källarförråd och p- eller garageplats ingår i hyran. Gemensam tvättstuga finns i källaren. Dessutom har du nära till en extra tvättstuga som är placerad på markplan.
Avgift för Kabel-TV tillkommer på 85kr/mån.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.


Visa alla lediga lägenheter i Malmö