Rasmusgatan 25B

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rasmusgatan 25B, Malmö


Hyra:

7500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2


Beskrivning

Ljus lägenhet 7 min. från Möllan
Ljus och fin lägenhet på Rasmusgatan uthyres under ett år. Huset är byggt 1937 med all den charm det innebär. Med cykel tar det 5-7 minuter till Södervärn, Möllan och Triangelstationen.

Lägenhetens hjärta och naturliga samlingsplats blir i köket och vardagsrummet. Köket är snyggt renoverat år 2009 och är inrett i robust stil. Svarta skåpluckor, brädgolv som är målat i turkos färg, träbänkskiva och vitt kakel. utrustat med ugn, induktionshäll, kyl och frys.

Med en stor öppning mot köket ligger vardagsrummet. Stor platsbyggd bokhylla längs hela väggen ger rummet dess karaktär och stil. Brädgolv, tre stora fönster och vita/grå väggar gör rummet klassiskt i både färger och materialval. Här kan du med fördel möblera med matplats och soffa.

Sovrummet är idag indelat i två mindre rum. Vilket innebär att den går att använda som två sovrum eller som sovrum och kontor. Vita väggar och vitmålat brädgolv gör detta ljust och fräscht! Fönster ut mot den lugna innergården gör att du sover tyst och stilla här.

I hyran på 7500 kr ingår allt utom el, telefon och tv-licens. Det innebär att lägenheten kommer att vara försäkrad samt att såväl vatten, värme, kabel-TV ,internet (fiber på 0.5) samt uthyrningsavgiften till föreningen ingår. Föreningen har även beslutat att de ska införa sk. enhetsel, alltså att samtliga lägenheter kommer att ha samma elavtal vilket gör att snart kommer även elen att försvinna från månadskostnaden.

Tillträde från den 1/7.

Vid intresse kan jag mejla över flera bilder.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö