Regementsgatan

Malmö
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Regementsgatan, Malmö


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

83 m2


Beskrivning

3,5:a i Slottstaden uthyres
Vi hyr ut vår pärla i Slottstaden, Regementsgatan. Vacker genomgångslägenhet från sekelskiftet med välbevarade vackra detaljer som skjutdörrar och takstukatur. Helt renoverat i 2014.

En fin planlösning med stora fönsterpartiet åt söder, burspråk och högt i tak. Balkong in mot innegården och vacker fiskbensmönstard ekparkett.

Välplanerad. Modernt inredd, ljus o fräsch. Lägenhet är delvis möblerat.

Helt renoverat i 2014 - Nytt kök med nya vitvaror (diskmaskin, spis, ugn). Nytt helkaklat badrum med dusch dörrar och golvvärmare. Tillgång till tvättstuga och en mysig innergård där man kan grilla. Helt enkelt toppen, både lägenhet och läget.

Hyra: 10 000 kr/månad inkl värme, vatten och kabel tv. En extra 1 månadshyra i deposition som återlämnas vid utflyttning.
3 månaders uppsägning åt båda håll.
Uthyres i minst 1 år med möjlighet till förlängning. Tillträde omgående.

Inomhus P-plats kan ordnas vid extra avtal.

Vi söker skötsam och ordentlig person eller par med fast inkomst och som är djur- och rökfria och inga betalningsanmärkningar. Hyran betalas månadsvis i förskott.

Vid intresse maila oss med ett foto och kort presentation av dig själv, ditt nuvarande boende samt arbetssituation. Vi kontaktar dig i fall du blir aktuell för visning.
Vi kommer att ta kredit- och referensupplysning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö