Regementsgatan

Malmö
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Regementsgatan, Malmö


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

117 m2


Beskrivning

Inneboende sökes för rum i centrala Malmö
Hej.

Jag bor i en fyrarummare vid Malmö Stadsbibliotek och söker efter en inneboende som vill flytta in hos mig. Härifrån är det bara några minuters gång- och cykelväg till tågstationen Triangeln, Malmö Högskolas bibliotek Orkanen, Ribersborgsstranden, Möllevången och flera parker.

Rummet som hyrs ut är lite mindre, men de övriga ytorna delar vi på. Rummet är möblerat med en säng, en byrå, ett skrivbord, en skrivbordsstol och en stor bokhylla som är inbyggd i väggen. Hyran ligger på 5 000:- och då ingår internet, el, diskmaskin, tvättmaskin och de flesta TV-kanalerna. Det finns även en X-box och en Apple TV med bl.a. Netflix och Viaplay.

I lägenheten finns det gott om utrymme, 15 garderober och ett stort mysigt vardagsrum med världens bästa hängsoffa. Det fjärde rummet används mest som ett extrarum och är öppet för att möbleras om eller fixas till efter önskningar och behov. Vi har även en rätt stor takterrass där solen strålar 11.00 - 21.00 nu under sommarmånaderna

Jag är en 25-årig kille som är fast anställd på Kulturförvaltningen i Malmö med ett stort intresse för film, kultur och politik. Jag söker efter dig, som precis som jag, är drogfri och vänster och gillar att bo med andra.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller vill se fler bilder på lägenheten och rummet.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Malmö

Rapportera fel