Regementsgatan 52A

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Regementsgatan 52A, Malmö


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

14 m2


Beskrivning

Det perfekta rummet uthyres i Kronprinsen
Jag flyttar den 1:a september till en fem rums lägenhet på 111m2 som ligger inne i kronprinsens byggnad. Lägenheten ligger på 14:e våningen och har utsikt mot malmö city och mot Västra hamnen och Ribersborg strand. Jag kommer att dela denna lägenhet med min bror som ska börja studera till hösten.

Nu letar jag efter en inneboende som skulle vilja ha det perfekta läget av boende då du har nära till allt. Busshållsplats finns precis utanför byggnaden och du har hemköp, burger king & subway i samma byggnad. Du tar dig in till Malmö Central på 5 min med buss eller cykel.

Ditt rum kommer att ligga avskilt från resterande sovrum men i direkt anslutning till kök, toalett och hall. I lägenheten finns det gott om plats för matvaror då det står dubbla kyl/frys. Du har även tillgång till diskmaskin, tvättmaskin & torktumlare.

Hela lägenheten totalrenoveras i skrivandes stund så vid inflyttning så är den i tipp topp skick. Då jag inte har fått tillträde till lägenheten ännu så kan jag dessvärre inte lägga upp några bilder på denna men ritning finns att tillgå.

Mina kriterier för dig som ska bo med oss:
- Inga betalningsanmärkningar
- Kan betala 1 månads deposition
- Att du städar och håller rent efter dig
- Att du är social, framåt och har ambitioner
- Att du inte har några husdjur
- Jag ser helst att du är rökfri men inte ett krav

Skicka gärna en kort beskrivning om dig själv till min mail så hör jag av mig.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö