Rönnblomsgatan 11

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rönnblomsgatan 11, Malmö
Hyrdes ut: 2016-01-01


Hyra:

4098 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning


Fin studentlägenhet på Rönnen ledig! Med helkaklat badrum, välplanerad köksavdelning och öppenplanlösning. På Rönnen finns 486 lägenheter med hög standard och hiss från markplan upp till varje våningsplan. Till korridoren hör ett lite större gemensamhetsutrymme och i anslutning till detta, moderna tvättstugor med elektronisk tidsbokning och självdoserande tvättmaskiner. 10 mån hyresdebitering, juli och augusti är hyresfria. El, värme, vatten, förråd, tvättmedel/sköljmedel samt tillgång till gym i huset ingår i hyran. Nära till Värnhemstorget med knutpunkt för busskommunikation, restauranger och köpcentrat Entré, ca 10 minuters cykelväg till Malmö Högskola. Se även planritningen för att kunna bedöma om planlösningen motsvarar dina önskemål. På MKB:s hemsida finns mer information om kabel- TV, bredband mm.

Om du är med i första urvalet kommer du att bli inbjuden till visning. Du kontaktar själv boende för visning och du har endast 2 dagar på dig att gå och titta på lägenheten.
Viktigt är också att du tackar ja eller nej till lägenheten inom 2 dagar från det att du blev inbjuden till visning. Tackar du ja förväntas du även att tacka ja till lägenheten om den erbjuds dig.


OBS! För dig som har antagningsbesked eller redan är studerande. Har du sökt lägenheten men inte kommit blivit antagen måste du ta bort din ansökan. Lägenheten kommer att tilldelas 16/12 och då är det viktigt att du är tillgänglig på telefonen.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö