Rönnblomsgatan 11

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rönnblomsgatan 11, Malmö
Hyrdes ut: 2016-10-01


Hyra:

4187 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

25 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Fin studentlägenhet på Rönnen ledig! Med helkaklat badrum, välplanerad köksavdelning och öppen planlösning. På Rönnen finns 491 lägenheter med hög standard och hiss från markplan upp till varje vånings. Tvättstuga finns på varje våningsplan.10 mån hyresdebitering, juli och augusti är hyresfria. El, värme och vatten ingår i hyran. Nära till Värnhemstorget med knutpunkt för busskommunikation, restauranger och köpcentrat Entré, ca 10 minuters cykelväg till Malmö Högskola. Se även planritningen för att kunna bedöma om planlösningen motsvarar dina önskemål. På MKB:s hemsida finns mer information om kabel- TV, bredband mm.

Faciliteter:
Studierum, Moderna tvättstugor med elektronisk tidsbokning, självdoserande tvättmaskiner, gemensamhetsutrymme på varje våningsplan, gym, övernattningslägenhet och Cykelkök.

Om du är med i första urvalet kommer du att bli inbjuden till visning av lägenheten. Då har du endast två dagar på dig att titta på lägenheten du måste alltså tacka ja eller nej till lägenheten inom 2 dagar oavsett om du sett den eller ej. Tackar du ja förväntas du även att tacka ja till lägenheten om den erbjuds dig. Lägenheten kommer att tilldelas den 8/9, då ber vi dig vara uppmärksam på din telefon! Det är alltså senast den 8/9 klockan 08.00 du måste tackat ja eller nej till lägenheten.

OBS! För dig som redan är studerande!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö