Rönnblomsgatan

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rönnblomsgatan, Malmö
Hyrdes ut: 2018-05-01


Hyra:

7374 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

49 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Nu har vi en fin studentlägenhet på Rönnen ledig! Lägenheten är en mindre tvåa och perfekt om man vill bo två eller en mindre familj, köket och vardagsrummet går i en öppen planlösning. Sovrummet har god plats för en dubbelsäng. Till lägenheten tillhör också ett förråd på våningen. Lägenheten ligger på första våningen i huset, som är i markplan. På Rönnen finns 496 lägenheter med hög standard och hiss från markplan upp till varje våning. Tvättstuga finns på varje våningsplan.10 mån hyresdebitering, juli och augusti är hyresfria. El, värme och vatten ingår i hyran. Nära till Värnhemstorget med knutpunkt för busskommunikation, restauranger och köpcentrat Entré, ca 10 minuters cykelväg till Malmö Högskola. Se även planritningen för att kunna bedöma om planlösningen motsvarar dina önskemål. På MKB:s hemsida finns mer information om kabel- TV, bredband med mera och du kan även se bilder på exempellägenheter från våra olika hus www.mkbfastighet.se/student

Faciliteter:
Studierum, Moderna tvättstugor med elektronisk tidsbokning, självdoserande tvättmaskiner, gemensamhetsutrymme på varje våningsplan, gym, övernattningslägenhet och Cykelkök.

Om du är med i första urvalet kommer du att bli inbjuden till visning av lägenheten. Du tar själv kontakt med boende kund för att titta på lägenheten. Kan denne inte visa lägenheten måste du tacka ja eller nej utan att ha sett den.
Det är viktigt att du tackar ja eller nej till lägenheten inom 2 dagar oavsett om du sett den eller ej. Tackar du ja förväntas du även att tacka ja till lägenheten om den erbjuds dig. Lägenheten kommer att börja tilldelas den 9/4, då ber vi dig vara uppmärksam på din telefon! Det är alltså senast den 9/4 klockan 08.00 du måste tackat ja eller nej till lägenheten.

OBS! För dig som redan är studerande!

Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Malmö

Rapportera fel