Ronnebygatan 8

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ronnebygatan 8, Malmö


Hyra:

9000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

78 m2


Beskrivning

Lgh 2,5 kvm vid Folkets Park
Hej!

Vi har en möblerad 3,5:a på 86 kvm vid Folkets Park i Malmö (Ronnebygatan 8). Vi vill hyra ut lägenheten nu och fram till 24 januari. Därefter behöver vi bo i lägenheten men vi har gärna en inneboende så om allt funkar bra kan den/de som hyr bo kvar till slutet av maj. Vi kommer även att vara i stan under 5 veckor från 5 september till 10 oktober. Vi skulle vilja hyra ut hela lägenheten möblerad förutom vårt sovrum och då själva bo i lägenheten tillsammans med den inneboende (par går även bra) under de 5 veckor vi är i stan. Sovrummet som den/de inneboende kommer ha är stort och där finns även garderober. Det finns en 90-säng att låna och vill ni ha egen säng går det också bra. Köket är utrustat med det mesta men vi har lagt undan tallrikar och en del glas.
Vi tänker en hyra på 9000 (exklusive el och bredband) de månader vi inte är här och 6000 kr för september då vi delar lägenheten med er. En hyra i deposition.

Nu till 5 sep: Inneboende bor själv
5 sep till 10 okt: Inneboende delar lägenheten med oss
11 okt till 24 jan: Inneboende bor själv
24 jan till slutet av maj: Inneboende kan eventuellt bo kvar med oss om vi trivs tillsammans

Låter detta intressant så får du/ni gärna höra av dig/er via mail så kan du/ni få komma och titta på lägenheten och så kan vi ta en fika och prata lite.

Med vänliga hälsningar,

Linn och Kerim

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö