Ronnebygatan

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ronnebygatan, Malmö


Hyra:

6500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

86 m2


Beskrivning

Som inneboende hos mig. Omöblerad lgh
Hej.
Jag hyr ut min lägenhet från och med 10 oktober fram tills den 20 januari utan att jag befinner mig i lägenheten. Efter den 20 januari kommer jag bo tillsammans med den inneboende som känns rätt vid ansökan, fram tills den 14 juni. Lägenheten har 3,5 rum där jag hyr ut 2,5 rum som är ett stort sovrum, ett vardagsrum och ett öppet rum mellan vardagsrum och hall. Det minsta och 3:e rummet behåller jag för mig själv under hela perioden, även när jag inte bor där.

Märker jag att det funkar bra så kan inneboende få stanna längre, efter den 14 juni.

Jag vill ha första hyran och två hyror i deposition för att säkerställa att den inneboende har bra ekonomi samt att inget i lägenheten skall gå sönder. Depositionen på två hyror betalas tillbaka vid utflytt. Det kommer att finnas ett skriftligt kontrakt.

Jag hyr ut lägenheten omöblerad (möblerna på bilderna kommer inte finnas kvar) så den inneboende som kommer får möjlighet att ta med så mycket av sin egna egendom som möjligt.

Kostnad för el och bredband tillkommer.

Låter detta intressant så hör gärna av dig så får du komma och kolla på lägenheten samt ta en kaffe och talas vid. Med vänlig hälsningar / Kerim

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö