Rörsjögatan 18

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Stena Fastigheter
Adress: Rörsjögatan 18, Malmö
Hyrdes ut: 2016-06-01


Hyra:

4063 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

38 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning


Hyresinformation
I hyran ingår värme, vatten och kabel-TV. Förråd finnes.

Fastigheten
Fastighet i centrala Malmö. Fastigheten på Gasverksgatan 11 består av 1:or som är populära till studenter. På Rörsjögatan 10 och 18 finns 1-4 rums lägenheter.
Gång- eller cykelavstånd till centralstationen, hamnen, Gustaf Adolfs Torg, nöjes- och kulturliv samt affärs- och restaurangstråk. Nära till allmänna kommunikationer.

Omgivning
Stadsdelen Centrum i Malmö består av många kända delområden som Gamla Staden med Gamla Väster, Slussen, Värnhem, Triangeln, Rörsjöstaden, Sorgenfri, Lugnet, Davidshall och Rådmansvången. Områdena har det gemensamt att de helt enkelt ligger kring centrum med närheten till stadens puls.
Västra hamnen ingår också i stadsdelen även om detta nybyggda område med Öresundskontakt skiljer sig i sin karaktär.
Stena Fastigheter har bostäder att erbjuda i så gott som alla områden i Stadsdel Centrum. Fastigheten ligger på Rörsjögatan som är en tvärgata till Stora Nygatan. Bland grannarna finns Moderna Museet och Caroli City.

Kommunikationer
Goda kommunikationer tack vare närhet till busshållsplatser för region-och stadsbussar. ca 5-10 minuters promenad till Malmö Centralstation.

Service
Tack vare fastighetens centrala läge finns stora delar av Malmös utbud av butiker, restauranger och övrig service inom räckhåll.

Allmän
Lägenheten hyrs ut i befintligt skick. Hyrs ut med korttidskontrakt, köplats hos Boplats Syd går ej förlorad. Månadshyra 4063kr avser 2015 års hyresnivå.


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö