Rörsjögatan 10

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Stena Fastigheter
Adress: Rörsjögatan 10, Malmö
Hyrdes ut: 2016-09-14


Hyra:

6506 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

70 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Denna lägenhet uthyres med korttidskontrakt.
Detta pga en kommande ombyggnad i fastigheten.
Tecknar du kontrakt på lägenheten, så bibehålls nuvarande kötid hos Boplats.
Se bilaga "frågor och svar kring korttidsavtal".


Hyresinformation
I hyran ingår värme, vatten och kabel-TV.

Fastigheten
Fastighet i centrala Malmö. Fastigheten på Gasverksgatan 11 består av 1:or som är populära till studenter. På Rörsjögatan 10 och 18 finns 1-4 rums lägenheter.
Gång- eller cykelavstånd till centralstationen, hamnen, Gustaf Adolfs Torg, nöjes- och kulturliv samt affärs- och restaurangstråk. Nära till allmänna kommunikationer.

Omgivning
Stadsdelen Centrum i Malmö består av många kända delområden som Gamla Staden med Gamla Väster, Slussen, Värnhem, Triangeln, Rörsjöstaden, Sorgenfri, Lugnet, Davidshall och Rådmansvången. Områdena har det gemensamt att de helt enkelt ligger kring centrum med närheten till stadens puls.
Västra hamnen ingår också i stadsdelen även om detta nybyggda område med Öresundskontakt skiljer sig i sin karaktär.
Stena Fastigheter har bostäder att erbjuda i så gott som alla områden i Stadsdel Centrum. Fastigheten ligger på Rörsjögatan som är en tvärgata till Stora Nygatan. Bland grannarna finns Moderna Museet och Caroli City.

Kommunikationer
Goda kommunikationer tack vare närhet till busshållsplatser för region-och stadsbussar. ca 5-10 minuters promenad till Malmö Centralstation.

Service
Tack vare fastighetens centrala läge finns stora delar av Malmös utbud av butiker, restauranger och övrig service inom räckhåll.

Allmän
Väggar målas i hall, vardagsrum och sovrum. Golven frächas upp i vardagsrum och sovrum. För övrigt hyrs lägenheten ut i befintligt skick.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö