Roslins Väg

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Roslins Väg, Malmö


Hyra:

5500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

28 m2


Beskrivning

Välplanerad lägenhet uthyres i Slottstaden
Hyr ut min välplanerade lägenhet på 28 kvm under perioden 1 sep till 31 jan. Lägenheten har 1,5 rum med klädkammare (Walk-in), sovalkov och öppen planlösningen mellan kök och sällskapsyta. Lägenheten har två fönster med fint ljusinsläpp, fiskbenparkett och nyligen stambytt helkaklat badrum. Det finns en stor innergård med grillmöjligheter och cykelparkering med tak.

Hyran är på 5 500 kr i månaden, i hyran ingår el, värme, vatten och bredband (100mbit), inga andra avgifter tillkommer. Den är belägen i Slottstaden, nära till Ribban, Västra Hamnen och med goda kommunikationer. Till centralen tar du dig på tio min med buss eller cykel och Möllan ligger på 15 min cykelavstånd. I närheten finns många mataffärer och Kronprinsen ligger fem min promenad bort där bland annat Hemköp och Systembolaget finns.

Jag hyr ut lägenheten möblerad och med fullt utrustat kök (men självklart tas alla personliga tillhörigheter bort). Jag kommer att hyra ut den i andrahand med godkännande av hyresvärden som kommer att göra en kreditupplysning och kontrakt kommer att skrivas. Jag kommer vilja ha en månadshyra i deposition samt att hyran betalas i förskott. Depositionen samt första hyran betalas i samband med att kontrakt skrivs och att du får nycklarna. Depositionen återbetalas vid utflytt förutsatt att lägenheten lämnas i befintligt skick.

Som hyresgäst önskas du vara djurfri, rökfri, inga betalningsanmärkningar och fast inkomst (eller studiemedel).

Är du intresserad vänligen kontakta mig via mail och berätta lite om dig själv och bifoga gärna en bild.

Vänligen
Linn

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö