Sadelmakarebyn 9A

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sadelmakarebyn 9A, Malmö


Hyra:

7998 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

69 m2


Beskrivning

Stor tvåa Bunkeflostrand - Förstahand
Hyreshem har nu en tvårumslägenhet ledig i Bunkeflostrand. Inflyttning sker 1 februari, eventuellt tidigare. Lägenheten är belägen på första våningen. Huset är byggt 2004 och håller en hög standard med genomgående ekparkett i hela lägenheten och helkaklat badrum. I hyran ingår värme, vatten och kabel-tv från Bredbandsbolaget.

Det finns en gemensam tvättstuga i huset. Vid önskemål kan tvättmaskin och torktumlare installeras i lägenheten såsom standardförbättring mot tillägg på hyran, 264 kr/mån. Likaså diskmaskin för 168 kr/mån.

För att få lägenhet hos Hyreshem krävs det att man har en tillsvidareanställning eller motsvarande samt att man inte har några betalningsanmärkningar. Det krävs även att man har en inkomst som står i relation till hyran. Kopia på anställningsavtal och de tre senaste lönespecifikationerna kommer att efterfrågas.

Är du intresserad av att söka lägenheten vänligen svara på denna annons. Skriv en presentation av er som söker. Skriv även årsinkomst samt anställningsform.

Hyreshem tillämpar deposition. Har man sin inkomst i Sverige betalar man en deposition som motsvarar en månads hyra. Har man sin inkomst i annat land betalar man en deposition som motsvarar tre månaders hyra.

Bunkeflostrand ligger endast tre kilometer från tågstationen Hyllie så kommunikationen är bra till såväl Malmö Central som Köpenhamn.

Vi ser fram emot att få din ansökan!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö