Sadelmakarebyn 9A

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sadelmakarebyn 9A, Malmö


Hyra:

5500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

27 m2


Beskrivning

Mysig 1:a uthyres i Malmö
Då jag tänker lämna Malmö stad under en liten kortare vistelse för arbete på annan ort så hyr jag härmed ut min mysiga 1:a i andrahand under en 3 månaders period med start från och med 18 December och framåt till den 1:e April.

Lägenheten är belägen i ett mycket familjevänligt, lugnt och fint område i Bunkeflostrand/Annestad och passar både dig som är ung som gammal. Lägenheten ligger även nära för smidig transport med kollektivtrafik till stora köpcentrum som Emporia och tågförbindelser in till stan samt till vårt grannland Danmark.

Hyran ligger på 5 500kr då lägenheten uthyres möblerad. Inkluderat i hyran ingår också värme, vatten, el, bredband från Bredbandsbolaget som ligger på 150-250mbt/s samt kabel-tv från Bredbansbolaget. Övrigt så önskar jag 1 månadshyra i deposition som återfås vid utflyttning och godkänd besiktning av lägenheten.

Söker en hyresgäst som privatperson eller företag som är lugn, trevlig, ekonomiskt stabil, icke rökare och ej har djur då jag är allergisk mot pälsdjur.

Finner du dig passa in på denna beskrivningen och finner lägenheten intressant tveka inte på att kontakta mig och skriv några rader om dig själv.

Bilder på lägenheten kan skickas vid intresse.

Ni kan nå mig på mitt mobilnummer 0721722482.

Med vänliga hälsningar

Tim Åbergh

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö