Sadelmakarebyn 1A

Malmö
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sadelmakarebyn 1A, Malmö


Hyra:

11315 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

102 m2


Beskrivning

Fyra Bunkelfostrand - första hand
Hyreshem har nu en fyrarumslägenhet på 102 kvm ledig i Bunkeflostrand. Inflyttning sker 1 juni. Lägenheten är belägen på tredje våningen utav fem och har en balkong in mot gården. Hiss finns. Huset är byggt 2004 och håller en hög standard med genomgående ekparkett i hela lägenheten och helkaklat badrum. Det finns gemensam tvättstuga på markplan. Vill man själv sätta in tvättmaskin och torktumlare i badrummet går det bra, vill man att fastighetsägaren gör det såsom standardförbättring kostar det 264 kr/mån. I hyran ingår värme, vatten och kabel-tv från Bredbandsbolaget.

För att få lägenhet hos Hyreshem krävs det att man har en tillsvidareanställning eller motsvarande samt att man inte har några betalningsanmärkningar. Det krävs även att man har en inkomst som står i relation till hyran. Kopia på anställningsavtal och de tre senaste lönespecifikationerna kommer att efterfrågas.

Är du intresserad av att söka lägenheten vänligen svara på denna annons. Skriv en presentation av er som söker. Skriv även om ni har en tillsvidareanställning (eller motsvarande) och vad ni har för inkomst.

Hyreshem tillämpar deposition. Har man sin inkomst i Sverige betalar man en deposition som motsvarar en månads hyra. Har man sin inkomst i annat land betalar man en deposition som motsvarar tre månaders hyra.

Bunkeflostrand ligger endast tre kilometer från tågstationen Hyllie så kommunikationen är bra till såväl Malmö Central som Köpenhamn.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö