Sadelmakarebyn 8A

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sadelmakarebyn 8A, Malmö


Hyra:

9004 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

70 m2


Beskrivning

Stor tvåa förstahand - Bunkeflostrand
Hyreshem har nu en stor tvårumslägenhet på 70 kvm ledig i Bunkeflostrand. Inflyttning sker 1 juli. Lägenheten är belägen på markplan och har en mindre stenbelagd uteplats. Hiss finns. Huset är byggt 2004 och håller en hög standard med diskmaskin, genomgående ekparkett i hela lägenheten och helkaklat badrum. Det finns gemensam tvättstuga på markplan. Vill man själv sätta in tvättmaskin och torktumlare i badrummet går det bra, vill man att fastighetsägaren gör det såsom standardförbättring kostar det 267 kr/mån. I hyran ingår värme, vatten och kabel-tv från Bredbandsbolaget.

För att få lägenhet hos Hyreshem krävs det att man har en tillsvidareanställning eller motsvarande samt att man inte har några betalningsanmärkningar. Det krävs även att man har en inkomst som står i relation till hyran. Kopia på anställningsavtal och de tre senaste lönespecifikationerna kommer att efterfrågas.

Hyreshem tillämpar deposition. Har man sin inkomst i Sverige betalar man en deposition som motsvarar en månads hyra. Har man sin inkomst i annat land betalar man en deposition som motsvarar tre månaders hyra.

Bunkeflostrand ligger endast tre kilometer från tågstationen Hyllie så kommunikationen är bra till såväl Malmö Central som Köpenhamn.

Är du intresserad av att söka lägenheten vänligen svara på denna annons. Skriv en presentation av er som söker. Berätta om ni har tillsvidareanställningar, vad ni har för månadsinkomst samt om ni har några betalningsanmärkningar.

Det enda sättet att kontakta oss är genom att svara på denna annons via blocket.

Vi ser fram emot att få din ansökan!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö