Sadelmakarebyn 8C

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sadelmakarebyn 8C, Malmö


Hyra:

6876 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

52 m2


Beskrivning

Första hand tvåa Bunkeflostrand - 1 maj
Hyreshem har nu en mindre tvårumslägenhet på 54 kvm ledig i Bunkeflostrand. Inflyttning sker 1 maj. Lägenheten är belägen på bottenvåning. Huset är byggt 2004 och håller en hög standard med genomgående ekparkett i hela lägenheten och helkaklat badrum. I hyran ingår värme, vatten och kabel-tv från Bredbandsbolaget.

För att få lägenhet hos Hyreshem krävs det att man har en tillsvidareanställning eller motsvarande samt att man inte har några betalningsanmärkningar. Det krävs även att man har en inkomst som står i relation till hyran. Kopia på anställningsavtal och de tre senaste lönespecifikationerna kommer att efterfrågas.

Är du intresserad av att söka lägenheten vänligen svara på denna annons. Skriv en presentation av er som söker. Skriv även om ni har en tillsvidareanställning (eller motsvarande) och vad ni har för årsinkomst.

Hyreshem tillämpar deposition. Har man sin inkomst i Sverige betalar man en deposition som motsvarar en månads hyra. Har man sin inkomst i annat land betalar man en deposition som motsvarar tre månaders hyra.

Bunkeflostrand ligger endast tre kilometer från tågstationen Hyllie så kommunikationen är bra till såväl Malmö Central som Köpenhamn.

Tvättmaskin och torktumlare kan av fastighetsägaren installeras mot tillägg på hyran, 238 kr/mån. likaså diskmaskin mott tillägg 168 kr/mån.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö