Sadelmakarebyn 1H

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sadelmakarebyn 1H, Malmö

Hyra:

8655 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

72 m2


Beskrivning

Förstahandskontrakt Bunkeflostrand 2,5 rum
Hyreshem har nu en lägenhet med 2,5 rum ledig i Bunkeflostrand. Inflyttning sker 1 mars. Lägenheten är en hörnlägenhet belägen på andra våningen utav tre. Huset är byggt 2004 och håller en hög standard med genomgående ekparkett i hela lägenheten och helkaklat badrum. Lägenheten har egen ingång från den upphöjda innergården. Lägenheten har dels en mindre stenbelagd uteplats men även balkong i söder. Lägenheten är utrustad med diskmaskin och spis med häll. I hyran ingår värme, vatten och kabel-tv från Bredbandsbolaget. Tvättmaskin och torktumlare kan installeras i lägenheten såsom standardförbättring mot tillägg på hyran, 264 kr/mån.

OBS! Lägenheten har ett normalstort sovrum samt ett sovrum som är lite mindre, endast 7,5 kvm. I det mindre sovrummet får exempelvis inte en dubbelsäng plats.

För att få lägenhet hos Hyreshem krävs det att man har en tillsvidareanställning eller motsvarande samt att man inte har några betalningsanmärkningar. Det krävs även att man har en inkomst som står i relation till hyran. Kopia på anställningsavtal och de tre senaste lönespecifikationerna kommer att efterfrågas.

Hyreshem tillämpar deposition. Har man sin inkomst i Sverige betalar man en deposition som motsvarar en månads hyra. Har man sin inkomst i annat land betalar man en deposition som motsvarar tre månaders hyra.

Bunkeflostrand ligger endast tre kilometer från tågstationen Hyllie så kommunikationen är bra till såväl Malmö Central som Köpenhamn.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö