Sagas Gränd 21

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sagas Gränd 21, Malmö
Hyrdes ut: 2016-09-01


Hyra:

5917 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

40 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning


Lustgården Syd AB färdigställer just nu 82 stycken välplanerade hyresrätter på Hyllie för inflyttning till 1 september 2016.

Hyllie blir ett nytt centrum i södra Malmö och inom lagom gångavstånd ligger köpcentret Emporia, citytunneln, Malmö Arena, hotell, Hylliebadet mm. En av de närmsta grannarna är Hyllievångsskolan som just nu är under uppförande, för årskurserna 1-6 med en planerad skolstart till ht 2017.

Lägenheterna kännetecknas av genomtänkta planlösningar, högkvalitativa materialval och har balkong eller uteplats. Ekparkett på golv, helkaklade badrum och högblanka HTH-kök. Som förste hyresvärd i Sverige erbjuder vi kyla (klimat) i lägenheterna sommartid.

Värme, varmvatten- och kallvatten samt kyla ingår i hyran. El tillkommer. Fastigheten är ett Com Hem hus. Tillkommer gör 110 kr/månad för digitalt startutbud Tv/telefoni bas/bredband 100/100.

P-plats kan hyras hos Parkering Malmö i det intilliggande p-huset, kontakta Parkering Malmö på kundcenter@pmalmo.se eller tel 040-6056980. Fem års medlemskap i bilpool (Sunfleet) bjuder vi också på vid inflyttningen fr o m 1 september 2016.

I källarplan finns förråd för barnvagnar och rullstolar-/rullatorer. Här finns även cykelrum och lägenhetsförråd. Innergården är en grön oas med bland annat olika ätbara bär/frukter, blommande träd, varierat växtmaterial och sittplatser. Det finns även en liten lekyta för de yngsta. Mot parkeringshuset anläggs en grön vägg.

Lustgården möter väl de krav som ställs på att bygga i en klimatsmart stadsdel genom att bygga enligt Miljöbyggnad Silver, Miljöbyggprogram Syd samt installera en större solfångaranläggning på södra husets tak.

OBS!! Endast visning och kontrakt på ritning!! OBS!!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö