Sagas Gränd 22B Lgh 421

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sagas Gränd 22B Lgh 421, Malmö
Hyrdes ut: 2016-07-01


Hyra:

8550 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

54 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning


Hyllie är Malmös ”nya” stadsdel och har ett exceptionellt bra läge. Citytunneln skapar närhet till Malmö centrum och Köpenhamnsregionen. Och via Copenhagen Airport närhet till hela världen. Till Triangeln 3 minuter, Malmö Central 6 minuter, Copenhagen Airport 12 minuter och Köpenhamn Huvudbangård 27 minuter. Utöver tågen passerar flera lokal- och regionbussar Hyllie.

Hyllie står för öresundskt internationellt, hållbart byggande, tillväxt och utveckling.

Redan idag finns Malmö Arena, Emporia köpcentrum, MalmöMässan, Hylliebadet, Hyllie vattenpark med kunskapscentret Kretseum, hotell samt kontor och bostäder. Under 2016 kommer ytterligare ca 400 lägenheter att bli klara och varje år framöver kommer mellan 300 och 500 lägenheter att byggas. När Hyllie står klart finns där ca 9.000 arbetsplatser och lika många lägenheter att finnas i en tät, modern och hållbar stad.

Omedelbart söder om vårt kvarter byggs nu Hyllievångsskolan med förskola och årskurs 1 - 6. I anslutning till skolan byggs idrottshall och park. Allt klart till hösten 2017. I närheten finns också motionsslinga, utomhusgym och lekplats.

Hösten 2019 planerar Malmö International School för grundskolan årskurs 1 – 9 att flytta från Triangeln till Hyllie. All undervisning sker på engelska.

År 2020 är en högstadieskola för årskurs 7- 9 klar i Hyllie.

Boendet
På gångavstånd från Citytunnelstationen, söder om Hyllie Allé, uppför vi nu 52 lägenheter, 10 stadsradhus och en kontorslokal. Tre trapphus med 6-våningshus. Alla lägenheterna på våning 6 har stor terrass i söderläge med fri utsikt över Söderslätt. Stadsradhusen har entréer direkt från Sagas Gränd. De fem stadsradhusen på bottenvåningen har egen liten trädgård och odlingslott. Tre av stadsradhusen är i två etage och två av dem har egen takterrass. Vi kommer att ha vår bobutik och kontor i lokalen.

Alla bostäderna har uteplats/balkong. Några har även terrass. Alla lägenheter är ljusa med öppen planlösning, moderna kök med induktionsspishäll, diskmaskin, kyl/frys och gott om lådor och skåp. Trägolv överallt utom hall och badrum där vi har klinker. Helkaklade badrum med dusch, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Lägenhetsförråd och extra tvättstuga med torkrum i källaren. I källaren finns också cykelparkering med cykelserviceplats.

Husen är byggda med fokus på låg energiförbrukning med 100 kvm solceller på taket, bra inneklimat och fuktsäkert byggande.

På gården som är innesluten av byggnader finns miljöhus med källsortering, cykelparkering, grillplats med sittplatser och lekplats för de minsta. Det finns också odlingslotter för egen odling.

Dagvattnet fördröjs i magasin och kan sedan användas för egen bevattning med gammaldags ”rickepump”.

Som en del av Hyllies hållbarhetsstrategi ingår medlemskap i Sunfleets bilpool under 5 år.
Du betalar bara rörlig hyra när du utnyttjar deras miljövänliga bilar.

Inflyttning
Stadsradhusen är klara för inflyttning 15 juni 2016. Övriga lägenheter har inflyttning 1 juli 2016.

Om oss
Nevsten Fastighets AB är ett familjeägt bostadsbolag. Vi äger, bygger och utvecklar egna bostäder i Malmö.

Vi erbjuder våra hyresgäster attraktiva och hållbara bostäder. Vi har hög servicenivå och förvaltar bostäderna långsiktigt och med engagemang. Som ägare arbetar vi också aktivt med utveckling och förvaltning av våra bostäder. Vi är nära våra hyresgäster.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö