Sallerupsvägen 10

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sallerupsvägen 10, Malmö


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

69 m2


Beskrivning

Vacker trea på Värnhem uthyres
Vi hyr nu ut vår fina trea på Värnhem!

På grund av kommande utlandsstudier hyr vi nu ut vår fantastiska trea på Värnhem. Med mindre än fem minuters gång till Värmhemstorget tar du dig med enkelhet snabbt vidare i Malmö, till Lund och stora delar av övriga Skåne. Här ligger två stora matbutiker i närheten och flertalet smålivs i kvarteret. Perfekt för paret, den lilla barnfamiljen eller eventuellt två kompisar.

Lägenheten är en sekelskiftslägenhet på 69 kvadratmeter med högt i tak och stora fönster. Den ligger en våning upp i huset och har därmed ingen insyn från gatan.

Hallen är rymlig och är det rum som sammanknyter resten av lägenheten. Här finns mycket god plats för förvaring av ytterkläder.

I köket finns det plats för både matlagning och ätande. I dagsläget står här en gasspis/gasugn, man lär sig mycket snabbt hur den fungerar och gasspisen är fantastisk att laga mat på (skulle gasugnen skrämma någon skulle vi kunna tänka oss att snabba på utbytet av den, då det ändå är något vi planerat att göra)!

Toaletten är den del av lägenheten som inte är renoverad men här finns en välfungerande duschkabin, brett handfat och en ny toalettstol. Här finns också goda förvaringsmöjligheter i ett stort badrumsskåp med tillhörande lådor och hyllor.

Sovrummet är lägenhetens minsta rum, men det fyller sin funktion. Här står en 140 cm bred säng med sänggavel som även fungerar som nattduksbord. Här finns även stora inbyggda garderober. Då rummet vetter mot innergården är det mycket tyst och rofyllt.

Vardagsrummet är stort och luftigt. Här står en stor hörnsoffa och fåtölj med fotpall. TV:n är stor och här ingår ett baspaket av kanaler. På en av väggarna finns bokhyllor för smidig förvaring av böcker.

Matrummet ligger precis i anknytning till vardagsrummet. Rummen är avskilda med stora skjutdörrar. Här står ett stort matbord som kan bli ännu längre med iläggsskivor. Rummet är underbart att ha stora middagsbjudningar i! Det är lägenhetens andra största rum och skulle det önskas kan de flesta möblerna flyttas ut från rummet och då kan man använda rummet som ett andra sovrum.

Vi är relativt flexibla med in-/utflyttning, dock tidigast inflyttning 1/1 2016 och senast utflyttning 11/7. Den kommer att hyras ut möblerad men vi är öppna och flexibla för att flytta ut/runt en del möbler vid behov.

I hyran ingår el/gas/uppvärmning av varmvatten (under förutsättning att de inte överstiger ett maxtak vi gemensamt kommer överens om), TV/bredband och försäkring (så länge ni skriver er på adressen). Vi kommer även önska en depositionsavgift på en månadshyra. Vid intresse kan vidare kontraktsdetaljer diskuteras.

Har ni några frågor är ni mer än välkomna att höra av er!

Vänliga hälsningar
Jonna Svärd och Jonas Urkedal

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö