Sallerupsvägen 32K

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sallerupsvägen 32K, Malmö


Hyra:

9200 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

52 m2


Beskrivning

Helrenoverad stilren 2:a till uthyrning
En helrenoverad stilren 2:a till uthyrning för den kräsne. En fräsch lägenhet vid Värnhem/Ellstorp där knutpunkten för alla förbindelser finns tillgängliga gällande kommunala trafiken.
På baksidan av lägenheten finns en stor park med en härlig promenad/jogging stråk. Tillgängliga butiker som är inom gångavstånd är bland annat Willys, Lidl samt Lucu Food. Både 24/7fitness och Sats tillhör också den kategorin för den som älskar att hålla igång.

Lägenheten är på fjärde våningen med en otrolig utsikt på baksidan och framsidan där en helrenoverad inglasad balkong står till Ert förfogande. Lägenheten är ljus, genomgående med fönster i två väderstreck, vackra vitoljade plankgolv i gammal stil och är fullt utrustad och möblerad. En stor garderob i sovrummet samt "walking closet" bredvid badrummet. Sängen är King-Size(180cm) och madrasserna är väldigt sköna att sova på.
Taken är sänkt 5cm med spotlights samt Sonos Högtalarsystem i Taket! Det är bara att ladda ner appen och njuta av den trådlösa ljudsystemet som är kopplat från vardagsrummet till köket. Lägenheten hyrs ut helmöblerat som sagt så det är bara att packa med sig sina kläder. Har ni fler frågor så är det bara att ställa dem.

Nu till det praktiska:

Fast inkomst krävs givetvis och en månads deposition betalas vid kontraktstecknande. Depositionen betalas tillbaka när lägenheten lämnas tillbaka i samma skick som den hyrdes ut i. Ordnad ekonomi och stadig inkomst i form av lön eller CSN.
I hyran ingår dessutom: Värme, vatten och bredband.
Jag söker trevligt folk som är djur/rökfria och ej har betalningsanmärkningar hos kronofogden. Referens krävs!
Jag ska hyra ut den i andrahand omgående(2016/09 - 2017/06) med eventuell möjlighet till förlängning om allt fungerar väl, så länge hyresvärden godkänner. Hör gärna av dig och ge mig en översikt på din personlighet och sysselsättning om du är intresserad.

För kännedom så ska jag flytta till Skövde pga studier. Är du skövdebo och har annat förslag gällande bostad på hur vi skulle kunna komma överens så lyssnar jag gärna.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö