Scheelegatan 2b

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Scheelegatan 2b, Malmö


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Rum i 2:a uthyres från 1/2
Har ett rum i en 2:a på 60 kvm som jag vill hyra ut då min nuvarande inneboende har fått egen lägenhet. Lägenheten ligger ca 5 minuters bussresa ifrån Värnhem och det går buss utanför huset ofta. Rummet är ca 15-20 kvm stort och fullt möblerat. Vi delar på kök och badrum. I hyran på 4000 kr ingår el, värme och bredband. Rummet är ledigt 1/2-1/6.

Bara kvinnliga sökande! Du får gärna vara rökfri och gilla att ha det städat runt omkring dig. Du måste vara djurvän då jag har katt och gnagare. Inkomst eller csn är ett krav. Rummet ska hyras ut till juni 2016 så ser gärna att du vill bo hela perioden. En månadshyra i deposition.

Jag som hyr ut är en 26-årig smålänning som studerar på Malmö Högskola och är egen företagare. På fritiden är det stallet som gäller då jag har häst, så där spenderas mycket tid. Annars tycker jag om att se film, lyssna på musik, gå på secondhand, inredning och djur. Vill gärna hitta någon att umgås med på så sätt att vi kan dela på matlagning ibland och umgås över en film eller ett sällskapsspel.
Hör av dig om det låter intressant.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö