Scheelegatan 2b

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Scheelegatan 2b, Malmö


Hyra:

3600 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Rum i 2:a uthyres från 1/2-1/6
Hej!
Jag har ett rum i en 2:a på 60 kvm som jag vill hyra ut då min nuvarande inneboende har tyvärr fått egen lägenhet och flyttar i slutet av månaden. Lägenheten ligger ca 5 minuters bussresa ifrån Värnhem och det går buss utanför huset ofta. Rummet är ca 15-20 kvm stort och fullt möblerat med säng, fotölj, byrå och skåp. Vi delar på kök med matplats, bänkdiskmaskin och alla andra förnödenheter. Och vi delar på badrummet med badkar/dusch. I hyran på 3600 kr ingår el, värme och bredband. Rummet är ledigt 1/2-1/6.

Du måste vara djurvän då jag har katt och gnagare. Fast inkomst eller CSN är krav. Städad och ordningsam.

Jag som hyr ut är en 26-årig tjej som studerar på Malmö Högskola och egen företagare. Jag är glad och öppen som person och lätt att ha att göra med. På fritiden är det stallet som gäller då jag har häst, så där spenderas mycket tid. Annars tycker jag om att se film och serier, lyssna på musik, pyssla, gå på secondhand, måla, fika, inredning, natur och djur.

Vill gärna hitta någon att umgås med på så sätt att vi kan dela på matlagning ibland och umgås över en film, sällskapsspel eller något annat vi båda tycker om.
Hör av dig om det låter intressant.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö