Segeparksgatan 18

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Contentus
Adress: Segeparksgatan 18, Malmö
Hyrdes ut: 2016-06-01


Hyra:

9789 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

72 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning

Beskrivning
Lägenheten är belägen i Hus 2 (se situationsplan genom att klicka på pdf-filen här intill) på Segeparksgatan 18 som ligger i området Sege Park i Malmö där Contentus byggt nya hyreslägenheter med hög standard. Området är naturskönt beläget vid en park och på gångavstånd till Malmö Burlöv Golfklubb, en fin golfbana med 27 hål, samt Segevångsbadet.

Sege Park, som är lämpligt som 55+ boende, har en egen stil med stark profil, och vi hoppas att alla skall känna samhörighet och stolthet och verkligen trivas med boendet.

Följande ingår i hyran:
• Värme och varmvatten Lägenheten är belägen i Hus 2 (se situationsplan genom att klicka på pdf-filen här intill) på
• TV-kanaler digitalt utsänt via fiber, Bredbandsbolagets TV-paket ”BAS” ingår. Möjlighet finns för hyresgästen att själv därutöver beställa fler tv-kanaler, bredbands- och telefontjänster av Bredbandsbolaget via det moderna fibernätet.
• Tillgång till Gym och Relaxavdelning med bastu, se nedan ”Friskvård och hälsa”

Lägenheten har en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, med en kökshalvö mot vardagsrummet. Takhöjden är ca 2,5 m.

Kök
Modern köksinredning i ljus ask laminat med raka luckor i ljus ask laminat med rostfria maskiner. Helintegrerad diskmaskin är standard. Golv av mörkgrå klinker. Grått väggkakel över diskbänk och bänkskiva. Väggar målade i bruten vit kulör.

Badrum och tvätt
Helkaklat med mörkgrå klinker på golv och vit kakel på vägg med ett vertikalt mönster av mörkgrå klinker bakom wc-stol. Rökfärgade duschglasdörrar, handdukstork. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare, bänkskiva samt väggskåp däröver. Stödhandtag i duschar. Spegelöverskåp.

Hall
Golv av mörkgrå klinker och/eller ekparkett. Väggar målade i bruten vit kulör. Hatthylla.

Vardagsrum och sovrum
Ekparkett på golv och väggarna är målade i bruten vit kulör.

Klädkammare
Ekparkett eller mörkgrå klinker på golv och väggarna är målade i bruten vit kulör.

Inglasad balkong
Inglasad balkong, ca 7 kvm, med glasvikdörrar så man kan öppna upp ordentligt, belysningsarmatur finns i tak.

Friskvård och hälsa
I byggnadens entréplan i ett av de fyra husen (Hus 2) kommer att finnas en friskvårdsavdelning bestående av ett GYM för motion och styrketräning samt en relaxavdelning med bastu, dusch samt ett omklädningsrum. Varje hyresgäst har tillträde till anläggningarna under vissa begränsade tider som bokas elektroniskt i förväg (Se ritning på friskvårdsavdelningen genom att klicka på pdf-filen här intill).

Övrigt
Till lägenheten hör också ett vindsförråd. Hiss finns. Utemiljö med gräsytor, grillplats, gemensam boulebana för Contentus lägenheter, cykelställ under tak m.m. Lägre byggnader som t ex garage har gröna tak med konstnärligt mönster av singel. Gröna tak är ett återupplivande av de gamla jordtaken och tjänar syftet att höja grönytefaktorn och åstadkomma en genuint biologisk miljö. Det finns möjlighet att separat hyra garage eller parkeringsplats på fastigheten.

Titta gärna på planritningen för att se om planlösningen motsvarar Era önskemål innan Ni söker lägenheten.

OBS: Ritningarna kan avvika från verkligheten, rätt till ändringar förbehålls.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö