Segeparksgatan 11, Lgh 008

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Segeparksgatan 11, Lgh 008, Malmö
Hyrdes ut: 2016-03-01


Hyra:

7258 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning


I december 2015/januari 2016 står and MKBs nyproduktionsprojekt Norra Fäladsmarken färdigt. Härifrån har ni goda bussförbindelser in till centrum. I området hittar ni butiker, torghandel, skolor och förskolor. Ni har gångavstånd till härliga grönområden som Beijers Park och Sege Park med utmärkta möjligheter för promenader, joggingturer. En stor och fin lekplats, golfklubb och Segevångs friluftsbad finns även inom räckhåll.

Norra Fäladsmarken består av tre fyravåningshus med totalt 48 lägenheter varav hälften tvåor och hälften treor. Lägenheterna håller god standard, är moderna, rymliga och har mycket ljusinsläpp. Balkong eller uteplats kommer att finnas till samtliga lägenheter.

Hall
Vägg: Vitmålad
Golv: Mörkgrått klinkers
Förvaring: Garderob med skjutdörrar och städskåp

Badrum
Vägg: Vitt kakel
Golv: Mörgrått klinkers
Övrigt: Tvättmaskin och torktumlare, handdukstork(el) och dusch

Sovrum
Vägg: Vitmålad
Golv: Ekparkett
Förvaring: Garderob med skjutdörrar finns i de större sovrummen
Vardagsrum
Vägg: Vitmålad
Golv: Ekparkett

Kök
Vägg: Vitmålad
Golv: Ekparkett och klinkers i anslutning till köksinredningen
Stänkskydd: Vitt kakel
Bänkskiva: Laminat i ekimitation
Köksluckor: Vita från Noblessa med köksstomme i ekimitation
Vitvaror: Vita vitvaror från Siemens, spis med keraminhäll, spisfläkt och delad kyl/frys.
Det kommer att vara hel kyl och frys i treorna. Diskmaskin kan väljas till mot en extra kostnad.

Övrigt:

Parkering/ Förråd/Balkong:
Det kommer att finnas 49 parkeringsplatser att hyra för 155 kr/mån. Samtliga lägengheter kommer att få antingen uteplats eller balkong samt förråd i fristående byggnad.

Bredband/TV/Telefon:
I huset kommer det att finnas MKB-net där du har möjlighet att välja bland åtta olika leverantörer. Vad det gäller TV ingår ett mindre utbud av kanaler, vill man ha fler får man kontakta Connect-tv som har fem olika leverantörer med olika paketlösningar. Det är bredbandstelefoni i huset.

Individuell mätning och debitering av varmvatten:
I detta hus är det individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukningen. Detta gör vi för att spara vatten och värmeenergi i dagens utsatta miljö. Det bli även mer rättvist för dig som kund då du endast betalar för din egen förbrukning samtidigt som man värnar om miljön genom ökad medvetenhet.

Informationspaket:
Då lägenheterna inte kommer vara färdigställda kommer vi inte har möjlighet att visa dem utan vi kommer att skicka ut ett informationspaket till de ca 10 första kunderna i kön/lägenhet. Vi kommer även att ha öppet hus under en eftermiddag då ni är välkomna att ställa frågor till oss. Vi kommer att informera er angående vidare besked via Min Sida under Intresseanmälningar på Boplats Syds hemsida och via e-post (om sådan finns angiven och är validerad).

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö