Serenadgatan 28

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Serenadgatan 28, Malmö


Hyra:

8500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Ljus, Välplanerad Tvåa Uthyres
Hej!

Jag och min sambo söker stabila 1-2 hyresgäster till vår 2:a på 65 rymliga kvadratmeter med egen inglasad balkong vid Almvik/Högaholm. I hyran inkluderas, förutom fullutrustat kök och full möblering även bredband via kabel eller wifi (fiber), el, vatten, värme och kabel tv. Uthyres från och med Maj 1 eller några veckor innan för 6 månader med förlängningsmöjlighet. Vi har precis flyttat till Stockholm, och kommer att bo här under en längre tid. I detta avseende söker vi nu en eller två hyresgäster till vår fina lägenhet.

Beskrivning
Ljus, välplanerad tvåa på våning 10 i lugnt område, nära till stan, Mobilia, och Hyllie/Emporia. Stor, möblerad hall, stor kök med matbord med plats för ca 6 personer. Sovrum med 180-säng. Hall med en stor flyttbar dubbelgarderob. Vardagsrummet har breda fönsterpartier och fönstren i alla rum har nyligen renoverats (juli-augusti 2015). Bostadsrättföreningen har sopnedkast för hushållsavfall, fjärrvärme, tvättstuga, och garageplatser & cykelförråd (som kan hyras). Kollektivtrafik dygnet runt, buss (2 till centrum, 170 till Lund eller Hyllie, och 33) och tåg (Hyllie ligger ca 6 minuter bort med bus 170 eller 10 min med cykel).

Hyrs ut till seriösa, lugna och stillsamma personer utan betalningsanmärkning med stabila inkomster och som kan tänka sig att hyra under 6 - 12 månader.

Bostadsrättsföreningen måste godkänna dig som hyresgäst innan vi skriver ett kontrakt. Vi kommer att kräva om ett anställningskontrakt eller en bank utdrag som visar din förmåga att betala hyra, och en referens från en tidigare hyresvärd eller arbetsgivare. Skicka ett mejl och berätta om dig själv.

Krav
Ej husdjur, Ej rökare, Deposition 15000 sek

Ingår
Balkong, Värme, Hushållsel, Kabel TV (bas), Bredband, Vatten/avlopp Ingår i hyran.

Utrustning
Tvättstuga, Dusch, Mikro, Kök, Dammsugare.

Adress: Serenadgatan 28
Hiss: Ja
Hyra: 8500 kr
Möblering: Möblerad eller delvis möblerad beroende på vad hyresgäster behöver
Förlängningsmöjlighet: 6-12 månader

Mvh,
Nino

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö