Sevedsgatan 12

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sevedsgatan 12, Malmö


Hyra:

7500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

73 m2


Beskrivning

Mysig 50-tals 3:a på Seved
Hej!

Mina nuvarande hyresgäster flyttar ut första december och jag behöver nya. Jag hyr ut lägenheten tills vidare, jag har i nuläget inga planer på att flytta tillbaka.

Bilderna är tagna för två år sedan och lägenheten ser inte ut exakt så längre. En del möbler är borta och en hel del tavlor kommer jag att ta med mig vid månadsskiftet (och växterna är inte supervälskötta). Men i alla fall:

Lägenheten är mysigt och retromurrigt möblerad. Två sovrum, stort vardagsrum, bra originalkök, inkaklat badkar och balkong. Det är en trevlig och fin gård med möjlighet till egen odling. Många barn, bra gemenskap.

Jag söker trevliga och lagom ordningsamma hyresgäst/er som är intresserade av att hyra en längre tid och är öppna och lätta att ha att göra med. Jag hyr tyvärr inte ut till barnfamiljer, ledsen för detta.

Ni behöver inte skriva hur bra ekonomi ni har, det intresserar mig inte. Detta är ett mycket trevligt men fattigt område. Att ni kan betala hyran räcker för mig. Jag tar en månadshyra i deposition, den kan betalas i två omgångar.

I hyran ingår el, internet och hemförsäkring.

Seved ligger 5 minuter från Södervärn och 10 minuter från Möllan. Det är ett mysigt 50-talsområde som präglas av både förorts- (på gott och ont) och Kamomilla stad-känsla. Stort lokalt engagemang, Sveriges störts urbana odlingar, många ateljéer, studios och ett par gallerier.

Skriv till mig om du/ni vill bo på Seved, är hänsynsfulla grannar, har lätt att kommunicera och vill bo from 1:a december och en längre tid framöver. Jag är flexibel och lättsam. Inte världens mest organiserade hyresvärd men jag hoppas att man kan prata om frågor eller problem som uppstår. Vi skriver kontrakt men MKB vet bara att jag har "inneboende". Jag lämnar ditt/era namn till husvärden så ni kan få hjälp om det är något. Alltså ingen större hysch-hysch.

Ser fram emot att höra ifrån er.
Allt gott!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö