Sgevång

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sgevång, Malmö

Hyra:

8000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2


Beskrivning

Nyrenoverat lägenhet uthyres
Jag vill hyra ut min lägenhet som ligger i Segevång under perioden 28 oktober tillsvidare med 6 mån kontrakt och 3 mån uppsägningstid. Lägenheten uthyrs omöblerad. Ljus lägenhet med area på 63 kvm 2 rum, stor förråd och kök och med plats för matbord. Lägenheten är på fösta våning av totalt 3 våningar, det finns hiss, inglasad balkong, helkaklad badrum med badkar, separata kylskåp och frys samt förråd i källare.
Parkering finns utanför huset mot 200 kr och vi står redan i kö. Man kan även parkera gratis efter kl. 16.00
Cykel- och motorcykel förråd finns med.
OBS: har precis renoverat lägenheten efter jag har flyttat ut till min flickvän, dvs säga att ni kommer bo i en helrenoverat lägenhet.
Det finns bra bussförbindelser och närhet till matbutiker, caféer och gym. Med bil 5 - 7 min till Malmö central med buss tar det 10 min till Centralen, busshållplats 14 strax utanför huset, även 130,172 bakom området. Ett bra och lugnt område, finns flera dagis förskola runtom i närheten. En stor park (Beijerpark) finns bara 5 min gångavstånd. 1 km bort till motorväg. 3-4 min till Varnhem.
Hyran ligger på 8000kr/månad inkl. el, bredband och kabel-tv. Ni erlägger 2 månadshyror i deposition. Denna summa återbetalas i samband med utflytt förutsatt att lägenheten är i väsentligen oförändrat skick jämfört med inflyt, dvs. att vi gör en gemensam besiktning. Vara allmänt skötsam och inte störa grannar och följa bostadsrättsföreningens normer.
OBS OBS OBS: skulle skriva att hemförsäkingen och kabel-tv som skulle ingå och inte internet ! om allt inkluders i så blir hyran 8500 kr.
Mejla och berätta om er själva - vilka ni är, hur ni försörjer er, samt några ord om hur er livssituation ser ut. Observera att kontakt i första hand sker via mail.
Viktiga saker att tänka på innan ni mejlar till oss:
1. Anställning - ni ska visa att du har anställning, eller på annat sätt visa att ni har stadigvarande inkomst. Detta skall styrkas genom uppvisande av anställningskontrakt eller liknande.

2. Ni ska ha ordnad ekonomi - alltså inga kredit- eller betalningsanmärkningar.

3.vi har inget emot om ni har barn och djur (beroende på hur många)

4. Lägenheten skall hållas 100 % rökfri

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö